Nieuw

Duitsland: Asielzoekster niet tevreden met huisvesting – trekt mes in stadhuis

Graben-Neudorf: Een 35-jarige asielzoekster uit Nigeria heeft op vrijdagochtend voor een medewerkster van de lokale overheid in Graben-Neudorf een mes getrokken.

Rond 9 uur had ze het gemeentehuis bezocht om met het gemeentebestuur te praten over een huisvestingskwestie. Toen de medewerkster duidelijk niet naar tevredenheid van de klaagster handelde en haar na een woordengeschil de kamer uitwees, trok ze een mes en zwaaide het rond. De gemeenteambtenaar voelde zich bedreigd en belde de politie. De politieagenten konden vervolgens zonder weerstand het mes van de vrouw afpakken. Omdat de 35-jarige naar verluidt in een geestelijke noodtoestand verkeerde (Rommel: verwarde vrouw) en ook zelfmoordgedachten uitte, werd ze opgenomen in een psychiatrische instelling.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Duitsland: Asielzoekster niet tevreden met huisvesting – trekt mes in stadhuis

 1. Jack vanderVeen // augustus 19, 2018 om 08:22 //

  Beter enkeltje naar thuisland, daar voelt ze zich beter thuis in die Openluchtkliniek die men Afrika noemt

  Like

 2. Frans Wouterse // augustus 19, 2018 om 08:41 //

  Welke idioot heeft nu bedacht om heel Afrika hier naar toe te halen. Kijk gewoon even hoe ze daar met elkaar omgaan, dan begrijpt toch iedereen dat dit mis moet lopen. Een totaal andere cultuur en ontwikkeling. In principe hebben ze deze negatieve ontwikkeling deels aan de hebzucht van de superrijke westerling te danken. Dat heeft niks met discriminatie te maken, maar met feiten.

  Like

 3. bedonderde burger // augustus 19, 2018 om 10:22 //

  Links wil anarchie en links schept anarchie, zo simpel ligt het. Wat een socialist eens zei: ‘Als dan de mensen in opstand komen, komt er revolutie en dan komen wij (links) aan de macht’. Dat is wat deze gekken denken. Evolutie in hun ideologie en hun denken heeft al meer dan een eeuw niet plaatsgevonden. Ding dong hersengestoorde dwazen, kijk eens naar Iran. Iedereen met verstand in zijn hoofd heeft allang dit hersenloos inks verlaten. De ironie hierbij is tevens dat de ‘linksen’ die dit gedachtegoed promoten allemaal kapitalisten zijn als Rosenmuller, Halsema, Timmermans.en noem ze maar allemaal alfabetisch op. Het wordt tijd dat de gewone mensen dit soort links LINKS laten liggen. Wellicht is dat al zo maar de elite, die eigenlijk niks met links van doen heeft, overschreeuwt iedereen met een ander verhaal omdat ‘bakfietslinks zijn’ zo hip en modieus is.

  Like

 4. Het wordt tijd voor een echt linkse partij die nog op komt voor de onderlaag van de bevolking. Het geld weg haalt bij vluchtelingenwerk en verslavingszorg en besteed aan die mensen. En al die idioterie van die walgelijke Rutte ongedaan maakt. Maar het zal een utopie zijn. Ik heb het niet slecht maar vind het een verschrikking om te zien hoe een groot deel van onze autochtone bevolking in armoede leeft. Het is van de zotte om mensen van in de 70 met rollator folders te moeten zien rond brengen. In wat voor belachelijke wereld zijn we terecht gekomen dat we die illegalen boven onze eigen bevolking verkiezen.

  Like

 5. Heeft ze toch haar zin gekregen, ze mag nu in een gekkenhuis zitten
  Als iets ze niet aanstaat hoppa daar komt dan een mes aan te pas

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s