Nieuw

Claudia Roth, Groenen: de verkoop van alcohol moet verboden worden tijdens de ramadan

De vicepresident van de Bondsdag, Claudia Roth, roept op tot meer concessies van de samenleving aan de moslims in het land. Een verbod op de verkoop van alcohol tijdens de Ramadan is een "belangrijk teken van tolerantie". Beeld: Flickr / Bündnis90/Die Grünen Nordrhein-Westfalen CC BY-SA 2.0

De groene politica en ondervoorzitter van de Bondsdag, Claudia Roth, staat alom bekend om haar onvermoeibare inzet voor de moslimminderheid in Duitsland. Gezien het feit dat de islamitische vastenmaand op dit moment de Ramadan is en dat er steeds weer problemen zijn met het feit dat Duitsers zich niet kunnen gedragen in de aanwezigheid van moslims en overdag in het openbaar alcoholische dranken kunnen drinken, eist zij nu drastische maatregelen.

Ze klaagde bij het persbureau dat de Duitsers “helaas nog steeds geen interculturele gevoeligheid hebben”. Zeker met het oog op het feit dat de Turken in Duitsland, “die het land na de oorlog heropbouwden”, moeten de Duitsers ook “wat meer respect tonen”, aldus de Groene politicus. Dit is ook een “belangrijk teken van tolerantie”.

“Eigenlijk”, zegt Roth, “kan ik me ook een verbod op de verkoop van alcohol tijdens de Ramadan voorstellen. Gelovende christenen zouden hetzelfde doen tijdens de vastentijd, benadrukt ze: “Hij die 40 dagen kan vasten die kan het ook 28 dagen. Bovendien was alcohol toch al schadelijk voor de gezondheid, zodat het ook de zorgverzekeraars zou kunnen verlichten. Roth gaat ook in op de incidenten waarbij moslimcollega’s overdag steeds weer met geweld worden bejegend tegen mensen die zich ’s middags in de voetgangerszone een koele blonde blond uit blik gunnen.  Roth gaat ook in op de incidenten waarbij moslims overdag steeds weer gewelddadig worden tegen mensen die zich ’s middags in de voetgangerszone een koele blonde uit blik gunnen.

“Je moet begrijpen. Deze mensen bevinden zich in een uitzonderlijke situatie. Zeker als het heet is en je nog geen druppel uren gedronken hebt, kan de zekering doorbranden”, zegt de politica. Ze kent dat goed. Want toen ze de hele dag op dieet was en salade at, ‘had ik de kerel naast me wel neer kunnen slaan toen hij een heerlijke tofu-burger naast me uitpakte.’

Bron:

http://berliner-express.com/2018/05/claudia-roth-im-ramadan-soll-ein-verkaufsverbot-fuer-alkohol-bestehen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

22 Comments on Claudia Roth, Groenen: de verkoop van alcohol moet verboden worden tijdens de ramadan

 1. vreeswyk.wte@ziggo.nl // augustus 19, 2018 om 23:55 //

  Die Groenen zijn verschrikkelijk tiranniek. Die gasten willen letterlijk alles verbieden. Ook alles in je privé-leven. Geen alcohol, geen sigaretten meer, geen lol meer, geen autorijden meer, niks meer. Diezelfde neiging heeft ook die club van die halve marokkaan: Jesse Klaver.

  WIM

  Like

 2. Republikein // augustus 20, 2018 om 00:36 //

  Mijn idee: een aan zekerheid grenzende waarschijnlijke krankzinnigheid.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 20, 2018 om 01:14 //

  Persoonlijk zou ik zeggen ga lekker je gang, ik sla wel wat extra in van tevoren.
  Daarbij wordt er in Duitsland beduidend meer gedronken dan in Nederland (dat zal die calvinistische inslag nog wel zijn) dus maak je met zo’n standpunt weinig vrienden om maar eens een understatement te gebruiken.

  Like

 4. Jack vanderVeen // augustus 20, 2018 om 01:27 //

  Waar maakt die kut zich druk over.
  In turkije gaat de alcoholconsumptie gewoon door. Mogelijk iets minder, maar toch.

  Like

 5. Jack vanderVeen, PRECIES !!!

  Liked by 1 persoon

 6. Reinier Vangie // augustus 20, 2018 om 05:50 //

  Wat alcohol verbieden beter die achterlijke (drammadan) verbieden. Dit achterlijke drammerig volk.

  Like

 7. Flying_Dutchman74 // augustus 20, 2018 om 07:28 //

  Kunnen ze haar niet in een afgelegen afgaans dorp droppen.
  Dan naar maandje weer ophalen.
  Is even kijken of ze dan nog zo praat.

  Like

 8. Het is ongelooflijk hoe regeringsleiders met hun eigen bevolking omgaan terwille van de achterlijke, gewelddadige moslims. Deze vrouw zou opgesloten dienen te worden wegens landverraad. Het ergste is nog dat mensen met hun “volle verstand” hierop stemmen!

  Like

 9. Reinier Vangie // augustus 20, 2018 om 09:07 //

  Rood geestes ziek monster. Als er 1 een nazi dan is dat die rooie land verrader.

  Like

 10. Republikein // augustus 20, 2018 om 10:35 //

  Verhip, was me ontgaan, kan zomaar.

  Like

 11. Kan dat rare domme mens niet op een andere planeet gaan wonen?

  Like

 12. Want toen ze de hele dag op dieet was en salade at, ‘had ik de kerel naast me wel neer kunnen slaan toen hij een heerlijke tofu-burger naast me uitpakte.’

  Als je zulke vuiligheid lekker vindt en iemand er ook nog voor wil neerslaan, dan ben je voor de volle 100 % compleet gestoord.
  Daarover is geen twijfel mogelijk.

  Like

 13. templars2017 // augustus 20, 2018 om 12:50 //

  Dieet en vasten zijn niet hetzelfde , de groene gedachtengang is al even middeleeuws als de moslims, niet passend ,niet conform de gewone wereld dus aborteren die handel.

  Like

 14. Ramadan moet verboden worden tijdens de verkoop van alcohol.

  Liked by 2 people

 15. Dat is een hele goeie Dick.

  Like

 16. Grove fout, Tijl Uylenspiegel // augustus 20, 2018 om 01:14 //
  Niks toegeven godver, je laat ze zo weer winnen, verbied de ramadan maar op grond van geestelijke stoornissen.

  Liked by 1 persoon

 17. De groenen zijn de echte restanten van de oude DDR-criminelen, net zo erg als de nazi’s , de toekomst met de groenen is er zeker een met prikkeldraad en muren, ofwel terug naar af.

  Like

 18. Je moet als man toch eerst straalbezopen zijn eer je dat wilt neuken.

  Like

 19. Hoop dat iemand haar een flinke klap in haar bek geeft binnenkort! Dat zou moeten gebeuren, heel simpel en ook heel vaak. Lekkere keiharde pets op die lelijke vette BEK!
  Idd genoeg van die totalitaire linke teringlui die zaken van Autochtonen af willen pakken en zeker dat van moslimschorem willen gedogen!? Nou zover komt het echt niet hoor mensen, want dan zijn de rapen pas echt gaar en bovendien kunnen hun hoofdkwartiertjes ook ontploffen hoor! Daaraan kun je zien hoe vreselijk gestoord en ziek en wereldvreemd deze mensen zijn! Ze waant zich echt ontastbaar. Arrogantie en onnozelheid is een zeer slechte combinatie.

  Like

 20. Genadeloos idioterie dat mens, waarom zou ik rekening moeten houden voor iets wat een geloof is , een geloof is geen feit en wat zij doen moeten de islamitische gemeenschap zelf weten, maar wat de NIET islamitische mensen doen mogen zij ook respect voor hebben.

  Like

 21. tim pietersen // augustus 21, 2018 om 13:32 //

  claudia roth is a commiejew

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s