Nieuw

Bill Maher bekritiseerd Liberalen over Alex Jones censuur: “Als Liberaal word je verondersteld voor de vrijheid van meningsuiting te zijn”

De liberale komiek Bill Maher verdedigde InfoWars gastheer Alex Jones in de episode van ‘Real Time with Bill Maher’ op vrijdag, argumenterend dat de zelfbenoemde liberalen vóór vrijheid van meningsuiting zouden moeten zijn, omdat het een Amerikaanse kernwaarde is. Tijdens de discussie over de verwijdering van Jones van social mediaplatforms als Facebook, YouTube, Spotify en anderen, leek Maher het niet eens te zijn met zijn publiek en collega-panelleden over de vraag of censureren van Jones een stap in de goede richting was.

– Ik ga even over vrije meningsuiting praten omdat Alex Jones, die niet mijn vriend is, die rare leugens over me vertelt, van Twitter, denk ik, en Facebook en een paar andere platforms is verwijderd, zei Maher, wat applaus veroorzaakte van het publiek.

– Welnu, als je liberaal bent, word je verondersteld voor de vrijheid van meningsuiting te zijn. Dat is vrije meningsuiting voor de meningsuiting die je haat. Dat is wat vrijheid van meningsuiting betekent, ging Maher verder.

– We verliezen de rode draad van de concepten die belangrijk zijn voor dit land, Of je geeft om de echte Amerikaanse shit of je geeft het niet. En als je dat doet, geldt het voor elke kant. Ik hou niet van Alex Jones, maar Alex Jones mag wel spreken. Iedereen mag spreken, vervolgde hij.

Ondanks het feit dat Maher een virulente criticus van president Donald Trump is, is hij al lang een pleitbezorger van het eerste amendement, aangezien hij eerder was blootgesteld aan pogingen tot censuur om te spreken op de UC Berkeley (universiteit) vanwege zijn opvattingen over de islam. Verleden jaar veroordeelde hij de linkse oppositie tegen de vrijheid van meningsuiting op universiteitscampussen als een vorm van “boekverbranding”.

– Berkeley was vroeger de wieg van de vrijheid van meningsuiting en nu is het gewoon de wieg voor fucking huilbaby’s. En dit is de versie van de liberalen van de boekverbranding en het moet ophouden, zei hij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Bill Maher bekritiseerd Liberalen over Alex Jones censuur: “Als Liberaal word je verondersteld voor de vrijheid van meningsuiting te zijn”

  1. Dit is een good-cop bad-cop truc hij fijnst een probleem te hebben met het censureren van Jones maar daarmee geeft hij de panelleden de gelegenheid – is vooraf ingestudeerd – om te “beargumenteren” waarom het niets te maken zou hebben met het verbieden van de vvmu

    Like

  2. Breaking! Alex Jones (September 5th) Storms Washington D.C.! (Alex Jones 2018/09/05)

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s