Nieuw

Zij beschermen onze moordenaars: ‘Bild’ chef woedend op de regering van Merkel

Bild-Chef Julian Reichelt Screenshot Youtube

Als een AfD-politicus dit commentaar van ‘Bild’ zou presenteren als een toespraak in de Bondsdag, zou de hel losbreken. Zoals hoofdredacteur Julian Reichelt nu in een woede tegen de regering-Merkel schrijft, is een ongekende boosheid in een toonaangevend medium: “Onze staat beschermt hen die onze keel willen afsnijden. Hij noemt dit “krankzinnigheid” en “politieke mislukking van het gevaarlijkste soort”. Geen enkel land ter wereld “maakt zijn ergste vijanden zo comfortabel als Duitsland”. Verantwoordelijk hiervoor: “Onze overheid”.

Reichelt gaat tekeer tegen de gevaren door “relevante personen” die niet uit Duitsland kunnen worden uitgezet. De schuld hiervoor bij de rechterlijke macht leggen is niet genoeg, zegt het hoofd van “Bild”. Omdat de rechters wetten afdwingen die onze politici maken. Reichelt noemt het “suïcidale waanzin”, die de politiek “al jaren niet meer heeft beëindigd”.

Men kan dat niet rechtvaardigen “met de rechtsstaat, omdat de rechtsstaat gebaseerd is op wetten die door politici zijn gemaakt”. En dan komt het: “Onze wetten beschermen ons niet voldoende, maar degenen die ons haten. Deze toestand is onaanvaardbaar. Verantwoordelijk hiervoor is onze regering”. De hoofdredacteur van de grootste Duitse krant eist: “Wie onze grondwet en onze staat wil doven, moet onmiddellijk gedeporteerd kunnen worden, zelfs als thuis drastische straffen dreigen”. 

(Dat zijn inderdaad ongekend grote woorden voor de baas van de grootste krant van Duitsland, dat betekent dat er beweging in de zaak zit, Fub., en dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de laatste peilingen voor de AfD, de krant ziet simpelweg dat dit is wat het volk wil horen en kranten snakken naar klanten, want overal lopen de oplagen terug.)

Reichelt verwijst dan naar de “767 islamitische radicalen die in Duitsland wonen”. Zij zien “slechts drie manieren om met de ongelovigen om te gaan”: slaaf, dwang tot bekering tot de islam of moord. In de wetenschap dat “onderwerping en bekering nutteloos zijn, maken zij voortdurend plannen om zo veel mogelijk van ons met terroristische aanslagen te vermoorden. Daarnaast zijn er in Duitsland nog 465 moslims die behoren tot de “nog steeds ultraradicale categorie van ‘relevante personen'”.

Het begint kennelijk te dagen bij de Duitse Telegraaf. Er zijn een ietje pietsje meer gevaarlijke moslims in Duitsland dan dat trouwens, Duitsland had er vorig jaar 4.285 aangemerkt als gevaarlijk. Zie daarvoor dit: 

Frankrijk heeft nu meer mensen aangemerkt als een veiligheidsrisico dan er actieve soldaten zijn in het Duitse leger

595 personen van beide groepen zouden geen Duits paspoort hebben. Deze mensen moeten worden uitgezet. Maar het tegenovergestelde gebeurt: Wij “huisvesten, beschermen en betalen” deze mensen. Reichelt: “Zij maken hun plannen op onze kosten. Omdat de meesten van hen niet werken. Zij willen “onze vrije rechtsstaat uitroeien”. Ze verachten onze grondwet, onze manier van leven. Ze verachten het bier in de pub en de bikini’s op de stranden. Ze willen dat we dood zijn. Zij dromen van het opblazen van bussen en metro’s of ons pijnlijk te vermoorden met gifgas zoals ricin.

Hoezeer Reichelt ook gelijk heeft in dit alles, zijn voorstel is gebrekkig. Het zijn niet alleen de gevaarlijke en “relevante personen” die ons doden: De vluchteling die gisteren een dokter in Offenburg heeft neergestoken, staat niet op deze lijst. Noch de moordenaars van Mia, Susanna, Maria, Mireille en, hoe de meisjes allemaal heten, die het immigratiebeleid van Merkel met hun leven moesten bekopen.

Meer bij:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/17/sie-moerder-wutanfall/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Zij beschermen onze moordenaars: ‘Bild’ chef woedend op de regering van Merkel

 1. polderboy // augustus 18, 2018 om 08:22 //

  Het is natuurlijk wel multculti wat je nu hebt.

  Neem Engeland, waar van veel arbeidertjes hun soms zeer jong dochters misbruikt werden op de gruwelijkste wijze, jarenlang, gelijk Yezidi slavinnetjes.
  Echt multculti, als een groep religieuze islamieten onder gezang en het citeren van de Koran je dochter verkrachten, prostitueren, bedreigen, gijzelen, brainwashen, denigreren, op zowel geestelijk als lichamelijk gebied zwaar mishandelen, zoals in Rotherham, Rochdale, Oxford et cetera.
  Klagen hielp niet, want het hogere bestuur stuurde je het bos in als racist.

  Nu is de multiculti zo wijd verspreid, dat ook de hogere echelons in hun eigen biotoop binnen de de samenleving er steeds meer van mee gaan genieten.
  Nou, geniet maar mee, zou ik zeggen, van die multculti.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // augustus 18, 2018 om 09:46 //

  De naar het multiculti paradijs Duitsland gevluchte Yezidi sexslavin ontmoet daar de “zielige vluchteling” die door Merkel uitgenodigd was.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2450167/seksslavin-stuit-in-duitsland-op-verkrachter

  Ja, en dan ga je de discussie aan met die verkrachter en wees je tolerant.
  En daarnaast geeft je hem een woning en een uitkering. Natuurlijk van het geld van anderen, belastingbetalers.
  En zelf speel je dan de mensenrechtenstrijder, de verheven multiculti ideoloog: de barmhartige, benevolente vrome politiek correcte superieure mens.

  Net als vroeger hier.

  Oh nee, wacht,.. Toen werden slaven drijvende verkrachters nog gestraft: opgeknoopt, gespietst, gevierendeeld, gekielhaald, of gewoon afgeknald.

  Like

 3. bedonderde burger // augustus 18, 2018 om 10:05 //

  Yippie, worden eindelijk sommige journalisten wakker, als het eerste schaap over de dam is, zullen dan anderen volgen? Of wordt deze hoofdredacteur gewoonweg door de directie en eigenaren van de krant vervangen zoals ook bij de Telegraaf is gebeurd?

  Like

 4. Why is it for white Europeans so difficult to understand that the weak ones will die first? Just work together and kick the invaders out. And about the elite driving the WHITE GENOCIDE machine… Well you know what to do with them.

  Like

 5. templars2017 // augustus 18, 2018 om 14:03 //

  Dergelijke uitspraken zullen hem niet in dank afgenomen worden, waarschijnlijk heeft hij hiermee zijn eigen ontslag getekend.
  Nu zal een storm opsteken om te weerleggen wat die man uit bracht ,de waarheid zal en mag niet verkondigd worden.

  Like

 6. walterh66 // augustus 18, 2018 om 14:59 //

  Misschien heeft Reichelt “The Turner Diaries’ gelezen en begrijpt dat dat zijn beroepsgroep als de ergste verraders worden gezien, nog vóór de rechters en politici.
  Het is de taak van journalisten om de werkelijk situatie te beschrijven maar nu zijn vrijwel alle journalisten niets ander dan spreekbuis van de (((elite))) met de opdracht om ons in slaap te sussen en gerust te stellen. Net zoals de hele MSM en sites zoals geenstijl doen.
  De waarheid mag niet geschreven worden en als dat per ongeluk toch gebeurt wordt de boodschap zo snel mogelijk ‘weggejorist’
  Wanneer kranten gaan schrijven over het werkelijke doel van de EU en als mensen begrijpen hoe vergevorderd de NWO is, zal iedereen, en zeker mensen met kinderen, wel in actie moeten komen.
  Er zijn 2 mogelijkheden.
  – We komen in actie met alle risico’s die daarbij komen; zoals verlies van baan.
  – We steken ons hoofd in het zand en als gevolg daarvan zullen onze kinderen leven in een hel op aarde.
  Blijf trouw aan je ras. Stop met het kijken naar de verderfelijke tv. Bereid je voor op wat komen gaat en bedenk welke rol je daarin kunt spelen.

  Dr. William Luther Pierce kan het veel beter vertellen:
  Thoughts On Accepting Responsibility by Dr. William Luther Pierce

  The only reason that a rabble of feminists and queers and Jews and Blacks and mestizos and liberals and Clinton supporters are running America into the ground today is that decent people are sitting on their hands. If the decent people in America would get off their hands and accept personal responsibility for what is being done to their world, and if they would make a commitment and begin working together, we could sweep the whole Clinton coalition into the dustbin of history. It doesn’t matter that the Clinton rabble outnumber us. We will whip them in a minute. We will have the media bosses jumping into the ocean all along the East Coast and swimming toward Israel as fast as they can go. But first we must be willing to accept personal responsibility. And so my message today to every decent person who is listening is this: Don’t be a shirker. Don’t try to be a smart guy by continuing to cheer from the sidelines but refusing to join the team and get out on the field. Stand up and become a participant in life. Make of your life a model that people will remember and talk about long after you’re gone. – Thoughts on Accepting Responsibility, 1999

  Like

 7. antiislamnu // augustus 19, 2018 om 00:56 //

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zij beschermen onze moordenaars! – Levensreis

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s