Nieuw

Wij moslims zijn niet anders

“De Zweden Democraten liegen. Al vele jaren beweert de S.D. dat ik gedwongen werd te trouwen met een neef. Dat is niet waar. Wij komen van verschillende “clans”, die bovendien regelmatig met elkaar in conflict zijn.
Met hun leugen willen ze het beeld versterken dat moslims anders zijn.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Wij moslims zijn niet anders

  1. Jack vanderVeen // augustus 18, 2018 om 18:26 //

    Wat is erger, dommer, achterlijker: gedwongen met je neef huwen of vrijwillig?

    Like

  2. ‘Wij moslims zijn niet anders’

    Wij moslims zijn nooit dader maar wij moslims zijn wel altijd slachtoffer.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s