Nieuw

Trump tegen Big Tech over het censureren van Infowars: ‘Laat iedereen meedoen’ ! – ‘Censuur een zeer gevaarlijke zaak’, zegt hij.

President Trump las Big Tech de les over het censureren van Infowars en andere conservatieve en libertaire stemmen, waarschuwend dat zijn administratie “dat niet zal laten gebeuren”.

“Social Media discrimineert volledig Republikeins/Conservatieve stemmen. Luid en duidelijk sprekend voor de Trump-regering, dat laten we niet gebeuren. “Ze sluiten de mening van veel mensen van RECHTS af terwijl ze tegelijkertijd niets doen aan anderen …….” tweette Trump zaterdag.

“Censuur is een zeer gevaarlijk ding en absoluut onmogelijk te controleren. Als u valse Nieuws uitwiedt, er is niets zo vals zoals CNN en MSNBC, en toch vraag ik niet dat hun ziek gedrag wordt verwijderd. Ik ben eraan gewend en kijk met een korrel zout, of kijk helemaal niet…” ging hij verder.

Trump vroeg zich vervolgens af wie de uiteindelijke beslissing mag nemen om een individu of groep te censureren en voegde daaraan toe dat “er te veel fouten worden gemaakt”.

“Te veel stemmen worden vernietigd, sommige goed en sommige slecht, en dat kan niet gebeuren. Wie maakt de keuzes, want ik kan u nu al vertellen dat er te veel fouten worden gemaakt. Laat iedereen meedoen, goed en slecht, en we zullen het allemaal maar moeten uitzoeken!”

Hij bekritiseerde ook de misplaatste obsessie van links met Rusland, waarbij hij opmerkte dat China de leiding in censuur heeft gehad met de hulp van Google, dat vanwege zijn betrokkenheid grote kritiek krijgt van zijn eigen werknemers. (hij neemt het China-verhaal van Alex Jones over, wij geloven meer in deze versie, Fub)

“Alle dwazen die zo gefocust zijn op het kijken naar alleen Rusland zouden ook in een andere richting moeten gaan kijken, namelijk naar China. Maar uiteindelijk, als we slim, stoer en goed voorbereid zijn, zullen we met iedereen kunnen opschieten!”

Apple, Facebook, YouTube, Spotify en anderen hebben Infowars en Alex Jones vorige week abrupt van hun platform gehaald met de bewering dat we op de een of andere manier hun servicevoorwaarden hebben geschonden door “haatzaaiende taal” te zaaien.

Kleinere bedrijven verbraken kort daarna ook de banden met Infowars, zoals MailChimp, Disqus en Criteo.

De massale deplatforming was het gevolg van een massale mediadruk campagne onder leiding van CNN, die al maanden lobbyde voor censuur door Big Tech, wat neerkomt op niets minder dan onrechtmatige inmenging.

Infowars >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Trump tegen Big Tech over het censureren van Infowars: ‘Laat iedereen meedoen’ ! – ‘Censuur een zeer gevaarlijke zaak’, zegt hij.

  1. Goed van Trump dat hij dit meteen aan de kaak stelt. Daar zouden veel EU landen een voorbeeld aan MOETEN nemen.

    Like

  2. Op twitter zie je ook steeds meer mensen die in de ban worden gedaan.

    Like

  3. Ik heb het de laatste tijd niet bijgehouden, we hebben er wel wat artikeltjes aan gewijd. maar een tijdje terug hield ik wel twitterbans bij, in de comments onder dit stuk: https://fenixx.org/2017/08/31/als-1984-a-brave-new-world-islam-kafka-fakemedia-en-de-dictatuur-de-handen-ineenslaan/

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s