Nieuw

Negertoestanden in de Bijlmer

Het Parool vermijdt zoals altijd de afkomst, want de multicul moet en zal geslaagd zijn.

Maar uit de context blijkt duidelijk over welke groep we het hebben:

Op de achtergrond van de afpersingen speelt een veelheid aan problemen, schatten de professionals in. De politie benadrukt dat zeker niet alleen kwetsbare kinderen worden aangevallen. Daders hebben wel vaak een problematische achtergrond: ze komen uit grote gezinnen met een afwezige vaderfiguur, een moeder die weinig thuis is, armoede. Sommigen zijn licht verstandelijk beperkt.

Afrikaans IQ, Afrikaanse geboortecijfers, afwezige vader. De ‘jongeren’ imiteren rappers, zo lezen we verder. Het is zelfs zo erg dat de wijkagente van Gein – waarom een vrouw ? – niet met haar naam in de krant durft. Durft ze dan wel in de buurt te komen ? Wat heb je aan een angstige wijkagente ? Denkt het Parool dat problemen opgelost kunnen worden door niet de achtergronden te benoemen ?

Toch horen we nog steeds allerlei ‘islamcritici’ volhouden dat er op zich niks mis is met multicul, maar dat slechts alleen islam een probleem is. Alsof Nederland met 5 miljoen Afrikanen leefbaarder zou zijn dan met 5 miljoen moslims. Ze slopen allebei je land, kijk eens om je heen zou ik zeggen.

Gein:

Het gaat dus niet om mohammedanen …

Gelukkig kunnen we maandag Kerwin Duinmeijer op De Dam herdenken opdat we niet vergeten dat alles de schuld van ons blanke racisten is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Negertoestanden in de Bijlmer

 1. Jack vanderVeen // augustus 18, 2018 om 18:25 //

  Het betreft alles waar een geurtje en een kleurtje aan zit.
  Dat is kort gezegd: in geuren en kleuren.

  Liked by 1 persoon

 2. Voor de MSM geldt, vooral héél goed lezen danwel héél goed luisteren.

  Wat het lezen betreft vooral dát wat NIET staat beschreven en wat het luisteren aangaat naar dát wat NIET wordt gezegd.

  Een soort van ‘zoekplaatje’ eigenlijk……..

  Liked by 1 persoon

 3. 1) nou morgen ga ik met oudere blanke christelijke homoman naar hindoe mandir, in moerwijk, albert thymplein om hem eens te laten zien hoe de integratie van zwarte hindoe aapjes dus MISLUKT is.

  2) hij zal schrikken: alles is in hindi, in bibliotheek mandir, hindoe tempel allemaal hindi boeken. Nou nou, ik als nederlandstalige hindoe aapje wordt daar zelfs keihard nog gediscrimineerd he omdat ik lagere kaste ben, gamma gender en Nederlands is mijn moedertaal.

  3) mbt negers: triest is dat 999 van de 1000 negers en afro mixen die ik ontmoet en spreek gewoon absoluut nooit een goed boek lezen of zich verder willen ontwikkelen dan een gemiddelde afrikaanse amoebe, Zit helaas in de genen, sorry, ik praat vaak met negers, heb intieme negers gekend, zielig ok.

  4) Genen bepalen je maximale haalbare IQ, helaas. En genen bepalen bij elke man zijn maximale lullengte en seksuele potentie/ neuk prestatie levels, dus dat is nog ellendiger, vooral voor mij als fysiek inferieure, te kleingeschapen, Gamma koelie aapje, nu meer T-Hindoemeid dan normale heterofiele man. .

  5) Wij zwartjoekels, negers en hindoe aapjes zijn echt simpeler, genitaler, tropische Intel aapjes, minder ambities is genetisch ok, helaas.

  6) Zal bv Nigeria als 100 % neger natie ooit raketten naar de maan kunnen sturen, net als zwart hindoe apen INdia?? Toch interessant he om met negers over te praten die ik ken.

  7) Proud to be a black African, but sorry guys, girl, the African Proudness trashcan is totally empty now, oops, god made african brains empty, he just forgot to fill it. Can Africans stand the challenge to fill their own empty Afro brains?? The smaller shaped Black Indians, Japanese, South Koreans and many Chinese succeeded in doing this.

  8) rassen kwesties zijn nogal complexe materie ok. Duizenden genetisch en environment parameters spelen een rol.

  9) Beste is harde, exacte totalitaire cijfermatige statistieken mogen meten in heel Nederland, volledig etnisch, raciale registratie toestaan, onbeperkt bij alle vakdisciplines. Harde cijfers liegen helaas niet, ook in mijn individuele geval als Unterkoelie aapje.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s