Nieuw

Misdaadgolf in het V.K. – Negers vallen 93-jarige vrouw aan

© Greater Manchester Police

De politie van Manchester zoekt twee mannen nadat een 93-jarige vrouw op klaarlichte dag werd aangevallen. De misdadigers vielen het kwetsbare slachtoffer op 16 augustus bij een bushalte aan.

De bejaarde vrouw werd naar de grond gesleurd toen ze probeerde haar handtas vast te houden, “haar hoofd sloeg op de grond en de aanval liet haar achter met meerdere verwondingen aan haar hoofd, knieën en handen”.

Rechercheur Alex Wilkinson van de Manchester politie beschrijft het schokkende voorval als “een gewelddadige, laffe aanval op een oude vrouw”.

Wilkinson zegt dat het “moeilijk is voor te stellen wat voor soort individu zich richt op een kwetsbaar lid van de gemeenschap en deze met meerdere verwondingen achterlaat”, waarbij hij constateerde dat de aanval “veel ernstigere gevolgen had kunnen hebben”.

“Het is slechts toe te schrijven aan de opmerkelijke kracht van het slachtoffer dat zij het ziekenhuis heeft kunnen verlaten en thuis verder kan herstellen”, voegde de politieagent toe.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7261 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Misdaadgolf in het V.K. – Negers vallen 93-jarige vrouw aan

 1. paulzwueste // augustus 18, 2018 om 16:07 //

  Ja,want als het aan de regerende politici en de politie gelegen had was ze nu dood geweest…

  Like

 2. Zoiets hakt er behoorlijk in op zo n hoge leeftijd en kan ze alsnog door stress enz overlijden en hebben deze bavianen een moord op hun geweten

  Like

 3. Willen ze zo de ‘vergrijzing’ tegengaan?

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // augustus 18, 2018 om 17:14 //

  Het is niet de eerste en niet de laatste keer ,het zijn altijd de zwakkeren ,die hyena’s zijn te laf om een serieuze tegenstander aan te gaan, altijd laf en achterbaks , de politie daar weet het maar MAG er niets aan doen.

  Like

 5. Vroeger in Zuid Afrika leerden ze je al dat kaffers laffe honden waren. er is wat dat betreft nog niks verrandert

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s