Nieuw

Milli Görüs neemt jongeren mee op ‘jihad-trainingskamp’ in Turkije

Milli Görüs is die club waar Lodewijk Asscher beloofde onderzoek naar te zullen doen en toen lekker de onderste lade van zijn bureau op slot deed voor zijn volle termijn.

Milli Görüs is een moskeekoepel, opgericht om Turkije langs democratische weg te islamiseren. In Nederland telt de koepel naar eigen zeggen vijftig organisaties en zo’n vijftienduizend aanhangers. De beweging, eerder sterk anti-westers, heeft volgens onderzoeken haar doelstelling inmiddels bijgesteld en zou nu ijveren voor het integreren van de islam in de Nederlandse democratische samenleving.

Whoehaha >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9792 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s