Nieuw

INTERVIEW | Yernaz Ramautarsing: “Ze wilden Thierry Baudet pakken via mij”

Yernaz Ramautarsing (32) kreeg twee jaar geleden veel kritiek door te zeggen dat het gemiddeld IQ van de ene bevolkingsgroep hoger is dan dat van de ander, want ‘dat zijn gewoon demografische gegevens’. Zijn uitlatingen werden racistisch genoemd. In de EendVandaag zegt Yernaz tegen verslaggever Sander ’t Sas dat het hem nog steeds woedend maakt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on INTERVIEW | Yernaz Ramautarsing: “Ze wilden Thierry Baudet pakken via mij”

 1. Peperstraete Jos // augustus 18, 2018 om 19:33 //

  He is fully right: that are FACTS!

  Like

 2. Yernas is het zoveelste bewijs van dat wanneer een kleurling/minderheid niet de “juiste” doctrine aanhangt het plots helemaal niet uitmaakt dat je een kleurling/minderheid bent want dan zien ze je het liefst zo snel mogelijk het land verlaten zoals Hirshi.

  Wat Halsema betreft, het zal me niet verbazen dat ze dankzij haar nieuwe functie geconfronteerd gaat worden met zaken die ze voorheen voor onmogelijk achtte waardoor haar ogen geopend zullen worden en 180 graden zal draaien. Op de een of ander manier heb ik al een tijdje dat gevoel, het zou natuurlijk ook heel ordinair de wens is de vader van de gedachte kunnen zijn.

  Like

 3. Maakt niet uit hoeveel bewijs je er bij haalt, de meute aanvaard de feiten niet.

  Like

 4. Scrutinizer // augustus 18, 2018 om 22:21 //

  Betreurenswaardig.
  ‘k Was wel een fan van deze objectivist.
  Maar zelfs zelf (half) zwart zijn, beschermd je als rechtste niet tegen de linkse afkeer van feiten.
  Om carriere te maken, had Yernaz beter Barack Hoessein gecopieerd. Die is ook half-zwart maar wist dat succesvol te verdoezelen door dat zwarte element te benadrukken als ware hij volledig zwart. Dat maakte hem onaantastbaar.
  Nou goed, verder was ie natuurlijk ook gewoon extreem links, dus werd ie sowieso niet aangevallen omwille van uitspraken. Zijn invallen in Mali, Libie en Syrie werden dan ook met de mantel der liefde bedekt. Logisch toch: als je de nobelprijs voor de vrede gewonnen hebt, kán je per definitie geen oorlogsmisdadiger zijn, toch?

  Like

 5. Leuke vent, die Yernaz. Een gemis dat hij niet voor FvD in de raad zit om Halsema het vuur aan de schenen te leggen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s