Nieuw

In de kleuterscholen van Mainz worden doktersspelletjes en seksuele stimulatie door de staat gepromoot

Doktersspelletjes en seksuele stimulering tussen kleine kinderen maken nog steeds deel uit van het onderwijsprogramma in de kleuterscholen van Mainz. Dit alles wordt ondersteund door het nationale actieplan “Rheinland-Pfalz unterm Regenbogen. Akzeptanz für queere Lebensweisen”.

2015 was er grote ophef in de pers: In een kleuterschool in Mainz werden kinderen wekenlang herhaaldelijk seksueel misbruikt door andere kinderen, zo meldde de “FAZ“. Maar zoals een artikel in de Allgemeine Zeitung in Mainz laat zien, blijven kinderdagverblijven maatregelen voor vroege seksualiteit actief promoten.

Doktersspelletjes en seksuele stimulering tussen kleine kinderen maken nog steeds deel uit van het onderwijsprogramma in de kleuterscholen van Mainz. Esther Burg, directeur van het kinderdagverblijf Neustadtzentrum in Mainz, zou niet tussenbeide komen als twee kinderen naakt op bed zouden liggen en elkaar zouden verkennen. Doktersspellen” zijn in haar instelling geenszins verboden, zegt de docent. Ze willen kinderen stimuleren om te ervaren dat het leuk kan zijn om hun eigen lichaam te leren kennen.

Ulrike Schmauch, hoogleraar maatschappelijk werk en gezondheid aan de Hogeschool Frankfurt, eist zelfs dat alle kinderdagverblijven een seksueel-educatief concept ontwikkelen. “Rond de leeftijd van drie en vier jaar vinden de kinderen het vooral leuk om hun geslachtsdelen te verkennen”, zegt de voormalige pro-familielerares. “… soms kietelt het bij de aanraking of creëert het spannend genot”. Zelfonderzoek onder zeer jonge kinderen zou kunnen uitgroeien tot masturbatie en doktersspelletjes.

Het seksueel-educatieve concept van het Kita Neustadtzentrum is gebaseerd op de onderwijsaanbevelingen van de deelstaat Rijnland-Palts en op het algemene concept van de stad. Hier wordt het proefschrift naar voren gebracht dat kinderen seksuele wezens zijn met hun eigen seksuele verlangens vanaf de geboorte. De richtlijnen zijn van toepassing op alle 53 kinderdagverblijven in Mainz die gesponsord worden door de stad.

Maar als we de zaak van naderbij bekijken, dan hebben we het over de uitvoering van het nationale actieplan “Rijnland-Palts onder de regenboog”. Aanvaarding van homo levensstijlen“. Het palet, dat wordt ondersteund door de staat met bijna 180.000 euro per jaar in acceptatie onderwijs, bevat ook een Kita educatieve kit, die is gemaakt door de “QueerNet Rijnland-Palts” vereniging in samenwerking met het initiatief van lesbische en homo-ouders ILSE.

Bron:

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/in-mainzer-kindergaerten-werden-doktorspiele-und-sexuelle-stimulation-staatlich-gefoerdert-a2602790.html?text=1

Zie ook:

Noorse peuterscholen gaan homoparades voor 2-jarigen organiseren – willen de “diversiteit” vieren

FILM: The paedophile agenda

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on In de kleuterscholen van Mainz worden doktersspelletjes en seksuele stimulatie door de staat gepromoot

 1. ieznogoedh // augustus 18, 2018 om 13:29 //

  Volgende stap is het promoten van het aanraken van zwarte piemeltjes door kleine blanke meisjes.
  De rest komt dan vanzelf wel.
  Zoals de enige goede mislim op zijn rechterzij ligt met het gezicht naar mekka, ligt de enige goede gutmensch in een kleine houten behuizing waar geen zonlicht komt en de temperatuur redelijk stabiel is.

  Like

 2. De personen die dit uitvonden en in de praktijk brengen, zijn ziek. Wat een walgelijke perversie. De pedofilie agenda zou ik nog beginnen geloven ook.

  Like

 3. Republikein // augustus 18, 2018 om 13:50 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s