Nieuw

Etnische zuivering van blanken in Engeland is in volle gang Charles Dickens’ David Copperfield wordt nu gespeeld door een Indiër

The Guardian staat te juichen dat er niet meer naar etniciteit gekeken wordt bij de casting voor acteurs.

Maar dat is een opzichtige leugen, het is namelijk al jaren eenrichtingsverkeer. Alleen blanken worden gewist. Gisteren nog James Bond.

Hun pathetische poging om de geschiedenis te vervalsen is onderdeel van hun oorlog tegen het blanke ras.

Ze zeggen dat ras er niet toe doet, maar als de Zulu-koning afgebeeld zou worden als een blanke met blond haar, dan zouden de diversiteitskrijgers rellend door de straten gaan en schreeuwen over ‘culturele diefstal’.

Vorig jaar verving de BBC al de blanke Engelse koningin Margaret van Anjou door een negerin in een televisieserie. In ‘Thor: the Dark World‘ zagen we zwarte Vikingen, en in het Broadway stuk ‘Hamilton‘ speelde  niet één blanke de ‘American Founding Fathers’. Vorig jaar fabriceerden Zweedse ‘wetenschappers’ nepnieuws dat Vikingen eigenlijk moslims waren. En voor de rol van Jeanne d’Arc werd een negerin gecast.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Etnische zuivering van blanken in Engeland is in volle gang Charles Dickens’ David Copperfield wordt nu gespeeld door een Indiër

 1. Guido Vergult // augustus 18, 2018 om 19:12 //

  Ter info;

  Vriendelijke groeten,

  Guido Vergult

  Like

 2. Scrutinizer // augustus 18, 2018 om 22:00 //

  Hoe durven ze.
  Nog een beetje en ze laten Snow vertolken door een zwarte 🙂

  Like

 3. moeten we nu echt gaan geloven dat zwarten zoveel beter zijn dan blanken? kijk naar Afrika ,ze zijn blijven stilstaan ,geen of bijna geen ontwikkeling terwijl de rest van de wereld als een sneltrein ontwikkeld, nochtans is het in Afrika ook al 2018……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s