Nieuw

Duitsland: Turk gaat met mes los op ex-vriendin

Het parket in Koblenz onderzoekt een 27-jarige Turkse burger op verdenking van poging tot doodslag, zware mishandeling en diefstal.

Hij wordt ervan beschuldigd om 12.00 uur op 16.08.2018 toegang te hebben verschaft tot het appartement van zijn 19-jarige ex-partner in Peterswald-Löffelscheid en haar daar met een mes te hebben aangevallen. De jonge vrouw raakte ernstig gewond, hoewel haar leven niet in gevaar is. De verdachte zou ook een mobiele telefoon van het slachtoffer hebben gestolen. Daarna vluchtte hij,

Na een intensief politieonderzoek werd hij diezelfde dag gevonden, niet ver van de plaats van het misdrijf in een maïsveld waarin hij zich had verstopt. Vrijdag is tegen de verdachte een arrestatiebevel uitgevaardigd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Duitsland: Turk gaat met mes los op ex-vriendin

 1. templars2017 // augustus 18, 2018 om 17:18 //

  Om te gieren ,hij had zich verstopt in een maisveld ,hij had waarschijnlijk nog nooit gehoord van gsm peiling , en dan de speurhonden loslaten ,gegarandeert succes……….
  die beesten vinden je altijd ,heb er zelf twee ,en ze foppen lukt niet hoor no way……

  Like

 2. Jack vanderVeen // augustus 18, 2018 om 18:19 //

  Ik snap hem niet!!!!!!!!! Vergrijp heeft donderdag plaatsgevonden. Ook is die turk “nog diezelfde dag gevonden”, dus donderdag en uiteraard in de boeien geslagen (gearresteerd) en ingesloten.
  Vrijdag is een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd.
  ???????????

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s