Nieuw

Turk met bijl valt paartje aan – levensbedreigend gewond

Duitsland – Een 43-jarige Turk heeft afgelopen zaterdag in Kerpen met een slagersbijl twee mensen levensbedreigend verwond. De Turk wachtte op klaarlichte dag zijn Thaise ex-vriendin, 47, en haar nieuwe metgezel in een hinderlaag op en sloeg voor de supermarkt ‘Kaufland’ toe. Een reddingshelikopter bracht de 44-jarige metgezel met levensbedreigende verwondingen naar de afdeling intensieve zorgen.

Geschokte ooggetuigen vertellen over “ongelooflijk verschrikkelijke taferelen” die vrijdagmiddag plaatsvonden bij de parkeergarage van de supermarkt in Kerpen-Hitdorf. De “in Turkije geboren Kerpener” zou in “totale waanzin” meerdere malen met een bijl op het echtpaar hebben ingeslagen. Onmiddellijk waren er verschillende patrouillewagens, ambulancewagens en een noodarts onderweg. Direct voor de ingang van de supermarkt ontdekten het ambulancepersoneel de twee met bloed bedekte slachtoffers van de bijna voltooide eerwraak.

De Thaise vrouw had om 15.20 uur net de Kaufland-supermarkt op de Sindorfer Strasse verlaten toen de verdachte eerst haar aanviel en vervolgens de 44-jarige in Polen geboren metgezel. De aanvaller moet het paar geschaduwd en opgewacht hebben. Want toen de twee net de winkel uitkwamen, stormde de Turk schreeuwend  uit het niets en “werd helemaal gek”.

Steeds weer sloeg de eer-gekrenkte Turk op zijn slachtoffers in, tot ze levenloos bleven. De politie arresteerde de verdachte in de buurt van de plaats van het misdrijf. De plaats van de misdaad bij de ingang van de supermarkt werd over een groot gebied afgeschermd om bewijsmateriaal te verzamelen. Het onderzoek naar pogingen tot moord is aan de gang en de politie heeft een rechercheteam aangesteld.

Alleen de moedige interventie van een Kerpener verhinderde de voltooiing van de eermoord. Hij ramde de aanvaller met een winkelkarretje, wat ook de verdachte “lichte verwondingen” opleverde.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Turk met bijl valt paartje aan – levensbedreigend gewond

 1. Jack vanderVeen // augustus 18, 2018 om 18:40 //

  In Turkije dagelijkse kost!

  Like

 2. Republikein // augustus 18, 2018 om 19:54 //

  Valt wel mee,43 jaar, het leven begint met 50.

  Like

 3. Nog even en het is geen nieuws meer, maar de “gewone gang van zaken” in het eens zo aangename europa……

  Like

 4. polderboy // augustus 19, 2018 om 12:30 //

  Vraag me af wat er Turk was gebeurd, als hij het in Thailand of Polen had geflikt?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s