Nieuw

Waarom niet iedere zwarte het nieuws haalt

ARD-journaal gisteravond: Grote hype over de dood van een zwarte zangeres - maar geen woord over de zwarte man die een Duitse arts voor de ogen van zijn tienjarige dochter afslachtte. De ARD rapporteert alleen over "goede" zwarten. © pi-new

De legendarische zangeres Aretha Franklin is dood. De ‘Queen of Soul’, zoals ze werd genoemd, stierf op 76 jarige leeftijd aan kanker. De Tagesschau (Duitse nieuwsprogramma) berichtte op 16 augustus over de zwarte Amerikaanse zangeres. Men verneemt dan dat ze later in haar liedjes “Jezus” verving door “Baby” en een teken zette omdat ze bij de inhuldiging van Barack Obama optrad. Totale lengte van bijna 2 minuten in de belangrijkste nieuwsuitzending.

Een arts uit Offenburg is dood. De arts, naar men zegt Dr. Joachim Tüchner, is gisteren overleden aan de gevolgen van de messteken die een Somaliër hem had toegebracht. De dokter heeft een onbekend aantal patiënten geholpen om weer beter te worden en heeft misschien zelfs enkele levens gered. Hij was niet aanwezig bij de inhuldiging van Barack Obama.

Hij laat een vrouw en een dochter achter. Een assistente in de praktijk, die ook werd aangevallen, ligt ernstig gewond in het ziekenhuis. Een lezer schreef aan PI-NEWS dat de bruut afgeslachte arts goed voor zijn patiënten zorgde en zelfs meerdere talen sprak zodat hij met buitenlandse patiënten kon communiceren. Misschien was het zijn bereidheid om te helpen en zijn onvoorwaardelijke houding, ook tegenover “nieuwe burgers”, die hem dit lot bracht. Er zou ook niets dan goeds te zeggen zijn over de assistente die ook werd aangevallen. Na de onvoorstelbare ervaring zou zijn dochter alleen maar hebben gezegd: “Ik wil mijn papa terug!”

Uitzendtijd in het ARD-hoofdnieuws: 0 minuten.

Ondanks deze vreselijke wrede en nutteloze daad wordt aan deze misdaad en aan de slachtoffers geen woord besteed, geen gedachte en geen zoektocht naar de oorzaak, terwijl men bij Franklin tot in detail gaat. Waarom dan wel?

Omdat zangeres Aretha Frankl als zwarte zangeres in het wereldbeeld past: getalenteerd, betrokken, nobel en rechtvaardig aan de zijde van het zwarte lichtgewicht Barack Obama.

Want de andere zwarte man, de moordenaar, die op wrede wijze de vader van een tienjarig meisje en de echtgenoot van een vrouw ontnam, handelde zo meedogenloos en monsterlijk dat we het ons niet als een persoonlijke ervaring kunnen voorstellen. Hij heeft het leven genomen van een ondersteuner van onze samenleving, een Duitse weldoener, en past dus niet in het ARD-nieuws als het om zwarten gaat. Het vermoedelijke excuus zal wel weer zijn: Het is a) slechts een incident ™, b) alleen van regionaal belang ™.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/08/warum-es-nicht-jede-r-schwarze-in-die-tagesschau-schafft/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Waarom niet iedere zwarte het nieuws haalt

 1. Republikein // augustus 17, 2018 om 23:10 //

  Je hebt gelijk.
  Hoe ging dat ook al weer, van “hier heb jij een bult”, wie weet het nog, iets met een duivel.

  Like

 2. Dat is die mop met de manke en de gebochelde.
  Een manke en een gebochelde zitten in de kroeg. Op een gegeven moment wil de gebochelde naar huis en hij vraagt of de manke meegaat. De manke vraagt: “Welke weg neem jij dan?”
  De gebochelde zegt: “Ik loop via het kerkhof.”
  Dat vindt de manke maar niks en hij zegt: “Ik blijf nog even, ga jij maar alvast.”
  De gebochelde gaat weg en loopt over het kerkhof. Op een gegeven moment hoort hij een geluid achter zich. Hij draait zich om en daar staat een spook.
  Hij vraagt: “Wie ben jij dan?”
  “Woeaah, ik ben het spook van het kerkhof maarre, wat heb jij op je rug?”
  “Nou, een bochel.”
  Whoeshh, weg bochel!
  De ongebochelde rent verheugd terug naar de kroeg en vertelt het hele verhaal aan de manke. Die denkt: “Nou, dat wil ik ook wel” en hij hinkt naar het kerkhof. Eenmaal op het kerkhof hoort hij opeens een geluid.
  “Wie ben jij dan?”
  “Woeaah, ik ben het spook van het kerkhof maarre, wat heb jij op je rug?”
  “Niets.”
  “Whoeshh, hier heb je een bochel!”

  Like

 3. Scrutinizer // augustus 17, 2018 om 23:41 //

  Who cares. Ze krijste al een hele tijd niet meer.
  Wat mij betreft mag Tina Turner dus ook gewoon in leven blijven.

  Verder blijf ik me erover verwonderen dat die 50% blanke kerel altijd als zwarte wordt neergezet.
  Misschien is dat wel racisme: van de slechtste president die de VS ooit had, doen alsog het een zwarte is?

  Like

 4. En doen alsof hij een christen is, en doen alsof zijn vrouw een vrouw is

  Like

 5. …….’Het vermoedelijke excuus zal wel weer zijn: Het is a) slechts een incident ™, b) alleen van regionaal belang’………

  Alsof een zwarte die d’r wel ‘iets’ van weet te maken niet een ‘incident’ is……?!

  Like

 6. Oei!
  Bij de opsomming is c. verward vergeten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s