Nieuw

Voormalig Yazidi-slavenmeisje ontvlucht Duitsland na geconfronteerd te zijn met haar ISIS-eigenaar die vluchtelingenstatus heeft

Een door de islamitische staat in slavernij gevoerd Yazidi-meisje dat in Duitsland asiel aanvroeg, is teruggekeerd naar Irak nadat zij was geconfronteerd met haar voormalige ISIS-eigenaar, die zich in Stuttgart als vluchteling had laten registreren.

Ashwaq Ta’lo zei dat ze werd tegengehouden door Abu Humam – een Syrische ISIS bewaker die haar voor $100 had gekocht – terwijl ze in Stuttgart naar huis liep.

“Ik bevroor toen ik zorgvuldig naar zijn gezicht keek”, vertelde ze Bas News, een Koerdisch bureau. “Het was Abu Humam, met dezelfde enge baard en hetzelfde lelijke gezicht.

Ze zei dat tijdens haar onverwachte ontmoeting met haar voormalige gijzelaar, vertelde Humam haar: “Ik ben Abu Humam en je was een tijdje bij me in Mosul. En ik weet waar je woont, met wie je samenwoont en wat je doet.

Op deze video vertelt ze over de ontmoeting:

Ashwaq vertelde haar broer onmiddellijk over het incident en meldde Humam aan bij de Duitse politie, die de man kon identificeren aan de hand van CCTV-beelden. De Duitse autoriteiten verklaarden echter dat er geen gronden voor aanhouding waren, aangezien Humam ook een geregistreerde vluchteling was.

De Yazidi-jongere besloot Duitsland te verlaten in de overtuiging dat ze veiliger zou zijn in Koerdistan, waar haar vader woont. “Ik zal nooit meer teruggaan,” zei ze.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Voormalig Yazidi-slavenmeisje ontvlucht Duitsland na geconfronteerd te zijn met haar ISIS-eigenaar die vluchtelingenstatus heeft

 1. Jack vanderVeen // augustus 17, 2018 om 00:39 //

  Zelf Adolf Hitler mag uit de dood herijzen in Europa en zijn streven voortzetten waar hij in 1945 mee is opgehouden, want hij was ook tot een vluchteling van de geallieerden verworden.
  En als vluchteling ben je altijd een goed mens en je verleden telt niet, want vluchtelingen zijn zielig.
  Die Abu Hamam(böceği) de kop aan flarden schieten met geweer met afgezaagde loop vanaf één meter afstand.

  Liked by 2 people

 2. Like

 3. antiislamnu // augustus 17, 2018 om 01:36 //

  Niets schokkends als je weet dat nog geen 2% een echte vluchteling is

  Liked by 1 persoon

 4. Als Duitsland een IS moordenaar ziet als vluchteling en geen stappen onderneemt dan is de rechtstaat helemaal kapot !

  Like

 5. Hetzelfde gebeurt nu in Nederland. De perverse aanhangers van ISIS vluchten terug hier naar toe, krijgen een taakstrafje en worden vervolgens weer losgelaten op de maatschappij. Zo gaat het met de Nederlandse aanhangers. De asielzoekers is een ander verhaal. Van velen van hen is onbekend wat ze allemaal uitgevreten hebben. Maar omdat ze zo zielig zijn, mogen ze hier blijven.

  Like

 6. Claasje Kater // augustus 17, 2018 om 13:45 //

  danke frau merkel

  Like

 7. Ik snap het nu. Onschuldige jonge kinderen van Nederlanders die in Syrië in ISgebied hebben gewoond mogen Nederland niet meer in en ISterroristen die hun praktijken voortzetten in Europa mogen blijven omdat ze vluchteling zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s