Nieuw

Pridevlaggen snel gedemonteerd wanneer Arabische popster in Gotenburg optreedt

In de nacht op vrijdag werden alle regenboogvlaggen rond het Götaplein snel gedemonteerd. Dit omdat de Arabische popster Nancy Ajram dan niet geassocieerd kan worden met de homolobby.

Toen donderdag Nancy Ajram’s metgezellen in Gotenburg arriveerde, werd het duidelijk dat er naast het cultureel optreden ook een Pride-festival bezig was, wat de islamieten niet konden waarderen. Om de mohammedanen tegemoet te komen werden alle Pridevlaggen rond het Götaplein verwijderd.

– Eerst wilden ze dat we alle regenboogvlaggen van heel de avenue verwijderden, maar dat gaat natuurlijk niet, zegt Tasso Stafilidis tegen Gothenburg Post, en gaat verder:

– Het is belangrijk om erop te wijzen dat dit een artiest is met een carrière van 99 procent in landen waar het verboden is om openlijk homoseksueel te zijn en in sommige gevallen met de doodstraf wordt bestraft. We kunnen Nancy Ajram niet dwingen een politieke statement te geven door op te treden in een regenboog-scène.

Volgens Stafilidis hangt het allemaal af van een communicatiefout en kan het gevaar bestaan dat Ajram in verband wordt gebracht met de Pride-scene.

Bron:

https://www.expressen.se/gt/pride-flaggorna-tas-ner-nar-arabiska-stjarnan-upptrader/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Pridevlaggen snel gedemonteerd wanneer Arabische popster in Gotenburg optreedt

  1. Wat een stel hypocrieten ,dit is Europa stelletje kameeljockeys, niet ver arabistan, maar onze cultuur is tegenwoordig al zo ver een uitgehold begrip dat ze in de hogere regionen bij het minste buigen als een knipmes of op zijn minst hun kont in de lucht gaan steken als die kameelchauffeurs ergens een bezwaar tegen hebben , wie zwaait hier de plak ?

    Like

  2. Jack vanderVeen // augustus 17, 2018 om 18:54 //

    En dan te bedenken dat homoseksualiteit in absolute alsook relatieve verhouding, indien men mam-man activiteiten die seks bedrijven maar niet uit liefde voor elkaar, wereldwijd onder islamieten het meest voorkomt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s