Nieuw

Moslim met scheermes mishandelt het gezicht van zijn vrouw: “Degene die mijn eer verminkt, vermink ik het gezicht”

Het kledingstuk van het slachtoffer, Tareq Daghlas en het gebruikte mes. Foto's van het onderzoek van de politie. © Nyheter Idag

Zweden – Een 57-jarige moslim is gisteren veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf en uitwijzing wegens moordpogingen op zijn ex-vrouw. Dat de vrouw het overleefde was waarschijnlijk alleen te danken aan de onmiddellijke tussenkomst van twee mannen die met geïmproviseerde slagwapens de man konden stoppen.

Door: Jakob Bergman – Vertaling: Rommel

Op 28 mei van dit jaar wachtte Tareq Daghlas buiten haar werkplek op zijn ex-vrouw en toen ze op weg was naar de auto sloeg hij toe. Hij was uitgerust met een scheermesje bevestigd aan een ijsstokje en een keukenmes. Hij greep haar bij de arm en gooide haar op de grond, vervolgens sneed hij met het scheermes in haar gezicht en stak haar met het mes in haar borst en rug.

Eén van de messteken penetreerde haar long en was levensbedreigend. Gelukkig kon de aanval worden onderbroken door twee bouwvakkers die in de buurt met sloopwerkzaamheden bezig waren. De mannen kwamen op haar geschreeuw af en toen ze begrepen wat er aan de hand was, grepen ze uitgerust met lasstaven en een plank in en gaven hem “flink op zijn donder”, zoals dat tot uiting kwam in het gesprek met de alarmcentrale, waarbij ze hem op de vlucht achtervolgden .

Zowel Tareq Daghlas als zijn toenmalige vrouw kwamen vanuit Syrië naar Zweden. De vrouw kwam in 2013 samen met de drie kinderen van het echtpaar en de man kwam een jaar later. In 2015 had hij een permanente verblijfsvergunning, maar gedurende zijn vier jaar in Zweden heeft hij geen werk gehad of veel Zweeds geleerd. De 20-jarige zoon zei tijdens een politieverhoor dat het enige wat vader deed, was thuis zitten, roken en naar de computer kijken.

In april mishandelde Tareq zijn vrouw door haar krachtig in de wang te bijten, waarna hij een contactverbod op zijn vrouw kreeg. Hierna wilde de vrouw scheiden en moest de man een andere woning zoeken.

Ondanks het contactverbod gebruikte Tareq het gemeenschappelijke kind voor het doorsturen van berichten naar de vrouw. Aanvankelijk vroeg hij om terug te mogen komen: “Wees barmhartig voor mij! Uiteindelijk ben ik de vader van je kinderen en je neef”. Maar al snel werd de toon agressiever. Aan de zoon schreef hij onder andere:

“Het lijkt erop dat ze heeft besloten om mijn eer op alle mogelijke manieren te verminken. Degene die mijn eer verminkt, vermink ik het gezicht. Als het gaat om mijn eer, geef ik nergens meer om. Laat haar proberen en kijk of ik iets ga doen of niet. Er is een bende in Malmö en iemand vertelde me dat als ik iets van ze wil, ik naar ze toe kan gaan en ze zijn bereid om heel Zweden uit te dagen.”

Tareq Daghlas werd in de districtsrechtbank van Skaraborg veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en deportatie, hoewel het met de huidige wetgeving onmogelijk is iemand naar Syrië uit te wijzen.

Bron:

https://nyheteridag.se/tio-ars-fangelse-och-utvisning-for-mordforsok-pa-exhustrun-den-som-vill-vanstalla-min-heder-den-vanstaller-jag-ansiktet-pa/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Moslim met scheermes mishandelt het gezicht van zijn vrouw: “Degene die mijn eer verminkt, vermink ik het gezicht”

 1. Lettende op het huidige rechtssysteem verwacht ik dat de man na hooguit een jaar of 2 vrij komt en gewoon in Zweden kan blijven wonen.
  Als hij het spel een beetje slim speelt, zal hij het zelfs voor elkaar kunnen krijgen om vrijspraak te bewerkstelligen. Er zijn genoeg advocaten die hem hier graag een handje bij willen helpen.

  Gegronde redenen in het proces naar algehele vrijspraak zijn:
  1. Strafvermindering op basis van vrijheid van godsdienst. Zijn “godsdienst” keurt eerwraak namelijk goed.
  2. Als hij een overtuigend toneelspel weet op te voeren, dat hij spijt heeft van zijn daad en zich bekeerd heeft tot het christendom, dan zou dat voldoende basis zijn om vrijspraak te eisen; immers, hij vormt dan geen bedreiging meer voor de samenleving.
  3. De huidige wetgeving van Zweden is gerelateerd aan die van de EU en die verbiedt de uitwijzing van de vluchteling naar het land van herkomst, ook al is dat land alweer veilig geworden. Hij zal gewoon in Zweden kunnen blijven wonen.

  Als de uitspraak te lang op zich laat wachten, dan zou deze man een fikse schadevergoeding van de Staat kunnen eisen wegens onrechtmatige vrijheidsberoving . . . .

  Like

 2. Alsof u de waarheid weet.
  Dat zijn toch allemaal suggesties wat u hier ventileert.

  Like

 3. Jack vanderVeen // augustus 17, 2018 om 11:35 //

  Jammer dat die straf hem niet postuum opgelegd is.

  Like

 4. Nika // augustus 17, 2018 om 11:31 // Ik denk dat de waarheid onthutsender is dan de suggesties, die ik hier ventileer!

  Like

 5. Trots en eer menen moslims wel te kunnen begrijpen, naastenliefde, empathie, mededogen etc komt niet voor in de richtlijnen van hun versie van ‘mein kampf’ helaas krijgen ze volgens De Bijbel een uur autoriteit (het rijk van de antichrist) en dan zal Jezus/yeshua ze van het aangezicht der aarde verwijderen.
  Dat is een van de redenen dat Jezus/Yeshua zo gehaat word door moslims, vrijmetselaars, jezuieten, illuminatie, satanisten etc etc.

  Like

 6. Von Puffelen // augustus 17, 2018 om 13:20 //

  Ekigen schuld, moet je maar niet met een mohammedaan trouwen.

  Like

 7. Laten ze Brusselaar kelen die halen die moordenaars binnen en hopen dan dat ze onskelen maar dan zijn zij op de verkeerde Kermis en Brussel is net als het Koningshuis gevlucht Nieuw Zeeland.

  Like

 8. alwine kerkhof // augustus 17, 2018 om 16:43 //

  “Wees barmhartig voor mij! Uiteindelijk ben ik de vader van je kinderen en je neef”.
  Familie van familie van familie.
  Krijg je idioten van.

  Like

 9. Republikein // augustus 17, 2018 om 20:30 //

  Ik kreeg een werkstraf.

  Like

 10. Zeg @antiislamnu Waarom plaats je 10 keer dezelfde video ?

  Like

 11. 9 stuks verwijderd.
  Kost alleen maar ruimte.

  Like

 12. Fubar // augustus 19, 2018 om 02:14 // Volgens mij heb je alle 10 video’s van @antiislamnu verwijderd . . . .

  Like

 13. Welke eer?? Een man die een vrouw geweld aandoet, is een eerloze man! Respect moet je verdienen en deze lamzak, die zijn vrouw laat werken en zelf geen hand uitsteekt, is geen knip voor zijn neus waard…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s