Nieuw

‘Inspirerend’ – GroenLinks wil asielschepen naar Amsterdam halen

Een plan van GroenLinks om de havens van de hoofdstad wijd open te zetten voor het eerstvolgende Afrikaanse asielschip kan al direct op flinke kritiek rekenen.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9601 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

16 Comments on ‘Inspirerend’ – GroenLinks wil asielschepen naar Amsterdam halen

 1. Waar is de veilige haven voor de Nederlanders???

  Liked by 2 people

 2. templars2017 // augustus 17, 2018 om 15:40 //

  Rechtstreekse import ,geen gedoe meer ,regelrecht Europa binnen………….

  Like

 3. Aad, die is er niet wij kunnen doodvallen, alleen de foto al zien verpest mijn dag
  laat ze van Groen links er allemaal een stel in huis halen, o nee wacht dat is de bedoeling niet

  Like

 4. Laat Halalsema van A’dam een kleine Islamietjes-enclave maken. Wel een tien meter hoge muur erom en de sleutel van de toegangspoort weggooien graag.

  Liked by 1 persoon

 5. Wat zei Fubar ook alweer over collaborateurs ?

  Liked by 1 persoon

 6. Goed van die Groentjes en nu niet van dat benauwde maar meteen ruimhartig een huis, een oetkiering en scheepsladingen groene blonde wijven (m/v/x) die meteen maar op de rug gaan liggen, hebben we dat verkrachten en bepotelen ook niet meer in de Amsterdamse statistieken. O ja, en de moeders en opoes van die groene vrouwlijkenden geven geheel vrijwillig hun tasje af en de vaders en opa’s hun paarse broeken.
  [Gebed: O Heere, waarom lietegij toe dat we in de jaren ’60 die hele pleurisbende niet met de klomp het dolhuis ingetimmerd hebben maar in plaats daarvan een beetje achter hun petticoatwijvon aanhengelden op de Kreidler of de Florett?]

  Liked by 1 persoon

 7. Er zou toch ook een muur rond die stad gebouwd worden.
  Is er al een datum gepland voor het duet met Quinsy Gario en Silvana Simons.

  “Zie ginds komt de boot vol vluchtelingen aan,
  ze brengen ons een excuus om met bezuinigen op zorg, door te gaan.
  Hoe huppelen ze, ze dekken een kind,
  maar het zijn allemaal vluchtelingen
  en dus geen mens die dat een probleem vindt”.

  Like

 8. Gaat er dan ook wat veranderen in het huurbeleid?
  Wordt er misschien gekeken naar hoeveel mensen men heeft verkracht.
  Krijgen Islam-mietjes misschien extra punten als ze kinderen aangerand hebben.
  Misschien treed Halsema op na het duet Quinsy Gario en Sivana Simons.

  ” ‘k zag twee islamieten,
  van een klein kind genieten,
  o het was een wonder”!

  Liked by 1 persoon

 9. syberspees // augustus 17, 2018 om 18:36 //

  Die Halsema! Wat een mafklapper.

  Like

 10. Laten we eens beginnen met het afschaffen van de ‘dubbele paspoorten’ toestand.
  Als je van Nederlandse voorzieningen wilt mee snoepen moet je kiezen, en niet van twee walletjes eten. Men zei vroeger al: “Je kunt geen twee heren dienen!”

  Like

 11. polderboy // augustus 17, 2018 om 21:32 //

  Als anderen de rekening betalen, dan wil A’dam dat wel doen. Want die “vluchtelingen” kan een gemeente meer voor bij het Rijk declareren dan een Nederlander, dus de ambtenaren geilen er wel op.
  Daarnaast kunnen ook nog de mensenrechtenstrijder spelen met andermans geld

  Laat ze zelf maar eentje ophalen en in huis nemen, voor eigen rekening, die GroenLinks ambtenaren.
  Moet je zien: dan komt echt bijna geen een vluchteling meer binnen.

  Like

 12. Liked by 1 persoon

 13. koddebeier // augustus 18, 2018 om 08:04 //

  Tekening boven: Dat raad ik elke Groen Linkser van Harte aan !

  Like

 14. Jeanette K // augustus 18, 2018 om 10:27 //

  Willie Dille verklaarde eerder dat Nederland een asielzoekerscentrum is.

  Like

 15. Amsterdam als toevluchtsoord voor alle zielige, kwetsbare (en calculerende) nepvluchtelingen vanwaar ook ter wereld.

  Met een stadsbestuur bestaande uit Linkse Goedmensen zoals deze Tirza de Fockert en Femke Halsema kijken we hier niet echt van op. Tenslotte is collaboratie met de Islam hun dik betaalde hobby.

  Het is overigens een flink stuk varen vanaf de kust van Libië naar Amsterdam om aldaar hun welverdiende fokpremie te kunnen incasseren. Menige hoogzwangere vrouw kan dan in de problemen komen maar gelukkig zijn er wat Artsen zonder Diploma’s aan boord om de allerhoogste nood te kunnen lenigen.

  Het is natuurlijk te gek voor woorden dat één vrouw het vluchtelingenbeleid van Nederland wil regelen zonder na te denken over de financiële gevolgen, het gevaar van meereizende terroristen en al helemaal niet over de gezinshereniging en culturele en religieuze praktijken die volkomen haaks staan op onze Westerse samenleving.

  Volkomen van de pot gerukt dit linkse creatuur. Die zelf haar riante woning en haar ruime inkomen niet ter beschikking zal willen stellen omdat zij het te druk heeft met andere dringende zaken om het de bronstige nobele wilde optimaal naar de zin te kunnen maken.

  Het wereldbeeld van dit soort mensen is totaal verwrongen en mist ieder gevoel voor de harde realiteit die bestaat uit analfabetisme en een tekort aan motivatie en discipline van de migrant om zich hier een plek in het arbeidsproces te verwerven.
  De mensensmokkelaars houden hun voortdurend voor dat asielverlening een recht is, evenals een levenslange uitkering ter compensatie van het slavernijverleden uit lang vervlogen tijden.

  Amsterdam huilt dikke tranen om al het leed in Afrika. Want 500 miljoen vluchtelingen zijn nog onderweg en die fascisten in Italië hebben tot overmaat van ramp hun grenzen gesloten en Spanje kan ze uiteraard niet alleen opvangen. Dus we moeten onze menselijke plicht doen en met zijn allen een beetje opschuiven en ruimhartig de subsidiebuidel trekken.

  In Slotervaart en de Bijlmer is nog plek zat en We Are Here zal ook haar bijdrage gaan leveren in het zoeken naar wat woonruimte. En niet goedschiks dan maar kwaadschiks.

  En dit hele drama staat onder de supervisie van Soros, Merkel en de religieuze baardmannen in Mekka. Alhoewel Erdogan binnenkort ook een verrassing voor ons heeft in de vorm van vele miljoenen migranten die hij onze kant op gaat sturen.

  Amsterdam laat zich echter niet kisten en zal ze allemaal ruimhartig op gaan vangen!

  Of die populisten gaan hier een stokje voor steken met desnoods onorthodoxe middelen, want eens is de limiet bereikt…

  Like

 16. Deze GL-mevrouw die hiervoor pleit is ‘Projectcoördinator ‘Taal op Maat’, vluchtelingenwerk Haarlemmermeer’: https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/gemeenteraad/fracties/raadsledengroenlinks/tirza-de-fockert/ … Geen wonder dat ze meer vluchtelingen wil, ze verdient er haar geld mee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s