Nieuw

Immigratie en conditionering

Afgelopen week verscheen in het Algemeen Dagblad een oproep vanuit D66 om meer rechters aan te stellen met een migratieachtergrond. Een opmerkelijke zet van D66. Zij hebben als partij juist een ijzerengreep binnen het magistraat. Om dan ruimte te geven aan PvdA en DENK-achterban zou een verlies van controle betekenen. Anderzijds geeft het te denken wanneer D66 met dit soort proefballonnetjes komt, kennelijk is het land af.

Tegelijkertijd is het prima uit te leggen: D66 staat als het om identiteitspolitiek gaat hand-in-hand met GroenLinks en PvdA. D66 wil meer tolerantie, meer LGBT+, meer gekleurden, meer ‘naar elkaar toe integreren.’

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Immigratie en conditionering

  1. De hele politiek (behalve PVV) is aan het kloten met zijn burgers.

    Liked by 1 persoon

  2. Like

  3. templars2017 // augustus 18, 2018 om 14:09 //

    Rechters met migratie achtergrond ! jongen ,jullie zijn de klos ,echt eerst bruine rechters ,dan sharia ,dan bye bye (vri)j Nederland…………

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s