Nieuw

Het nieuwe rode potlood

Nog geen week geleden schreef ik over de toenemende censuur tegen rechts in de vorm van het verbannen van Alex Jones van zowat alle sociale media en over de dubbele standaard die sociale media platformen en de media hanteren wanneer het aankomt op rechts versus links.

Deze week is de censuur weer flink geëscaleerd. Om het even snel op te sommen:

-Jihad Watch, een website die moslim extremisme documenteert werd van Patreon verbannen op verzoek van Mastercard. Dit is een van de grootste financiële kerninstellingen in de wereld die een webstek die amper radicaler is dan de PVV en slechts de acties van terroristen documenteert, financiële diensten ontzegd.

Erkenbrand >>

Naast de opsomming die Erkenbrand geeft kunnen we nog melden dat de conservatieve blogster Laura Loomer van Facebook geband is. En dat het twitter-account van Voice of Europe op zwart gezet is. Het gaat hard.

Over Jay Dyer die genoemd wordt hebben we net een video geplaatst, hier.

Verder is het interessant om te kijken wie de eigenaren zijn van Mastercard, en wie de SPLC aansturen, die volgens Spencer achter zijn verbanning van Patreon en Mastercard zitten, maar daar komen we hopelijk binnenkort op terug.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s