Nieuw

Rangorde in het slachtofferschap

(CC BY-SA 4.0)

Intersectionalisme is een offensieve machtsorde waarbij onze ‘morele superioriteit’ niet gebaseerd is op ons handelen of ons karakter, maar op ras, geslacht, seksuele geaardheid, sociaaleconomische status, enz.

Dus als je een arme zwarte transgendervrouw bent, kan je morele superioriteit niet in vraag worden gesteld, maar als je een blanke heteroseksuele christelijke man bent… dan is het twijfelachtig of je zelfs het bestaansrecht hebt.

Dus de blanke transgendervrouw die gouverneur wil worden in Vermont is superieur aan een biologisch blanke vrouw, maar kan geacht worden op gelijke voet te concurreren als de tegenstandster een zwarte lesbische vrouw is, maar wordt verslagen door een Afrikaanse gehandicapte homofiel.

Christine Hallquist, die christenen als een groot probleem beschouwt, is bijvoorbeeld een voormalige chef van Vermont Electric Co-Operative en geboren als man, maar identificeert zich nu als vrouw.

Hij is de eerste in het land die zich als transgender kandideert voor gouverneur van het land (gouvernes?) En als hij wint, wordt hij de eerste transgenderpersoon die in een belangrijke statelijke positie in Vermont wordt verkozen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Rangorde in het slachtofferschap

 1. Dus als ik het goed begrijp is intersectionalisme hetzelfde als racsisme en discriminatie.

  Like

 2. Jack vanderVeen // augustus 17, 2018 om 13:35 //

  Feniks, je weet er niks van af.
  Hoe kan men nu racisme en discriminatie uitoefenen jegens de blanken?
  Het blanke ras is sowieso kut bij al die blanke en andere gestoorde lynxen.

  Like

 3. Von Puffelen // augustus 17, 2018 om 15:03 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s