Nieuw

’Turkije gaat met Timmermans praten over visa’

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavusoglu gaat naar eigen zeggen met EU-commissaris Frans Timmermans praten over bespoediging van visumvrij reizen voor Turkse ingezetenen en over normalisering van de onderlinge betrekkingen.

Telegraaf >>

Dan kan Turkije lekker Turkse paspoorten verkopen aan elke moslimitische ingezetene van een mohammedaanse terreurstaat en kunnen die allemaal hier naar toe komen. Wat een feest. En Timmermans zag dat het goed was.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on ’Turkije gaat met Timmermans praten over visa’

 1. Hij spreekt veel verschillende talen ,maar wat mij intussen duidelijk is geworden ,hij begrijpt er niet een van .

  Like

 2. koddebeier // augustus 16, 2018 om 08:09 //

  Timmerfrans zal Nederland wel weer een oor aannaaien !

  Like

 3. Dat zo’n incapabele flapdrol op zo’n positie zit is te erg voor woorden. Aan de ene kant zegt het alles over de EU op zich. Aan de andere kant zou er iemand moeten zijn die deze Timmerflapdrol met harde hand duidelijk maakt om toch maar eens te stoppen met zijn politieke nep carrière.

  Like

 4. antiislamnu // augustus 16, 2018 om 10:38 //

  Complete waanzin nu gaan we nog meer overspoeld worden door islam en dan praten met een geloofs waanzinnige dictator hoe gek ben je dan

  Like

 5. Von Puffelen // augustus 16, 2018 om 11:41 //

  Als loopjongen is dit weekdier een natte droom voor de globalisten.
  Het zou mij niet verbazen als deze paapse kerkrat een jezuieten opleiding heeft genoten net als van Rompuy, Barosso etc.

  Liked by 1 persoon

 6. Toredo Navalis oftewel paalworm, daar doet Timmermans mij aan denken, altijd maar boren en boren net zolang tot deze jezuit z’n zin krijgt heere wat krijg ik een hekel aan die man.

  Like

 7. De zoveelste misdaad van die Limburgse
  Huilenbalkende OETLUL.
  Binnenkort hang je naast de rest.

  Like

 8. “Diversiteit of oorlog ” het zijn de woorden van timmermans die blijven hangen , hij zal nooit ophouden gesterkt door zijn medestanders binnen de EU , wanneer houd dit op ? als alles divers is …of als er oorlog uitbreekt…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s