Nieuw

Somaliër steekt Duitse arts in zijn praktijk neer – dokter dood, assistente ernstig gewond

Wrede mesaanval in een dokterspraktijk in Offenburg, Baden-Württemberg. De arts werd doodgestoken en zijn assistente raakte ernstig gewond. Volgens de politie gebeurde de bloedige misdaad op donderdagochtend. De dader zou uit Somalië komen.

De misdaad vond rond 08:45 plaats, schrijft de politie. Volgens het rapport werden een arts en zijn assistente door een man, die zonder afspraak in de praktijk verscheen, met een mes aangevallen. Kort daarna overleed de arts aan zijn verwondingen en de doktersassistente raakte ernstig gewond. De politie zocht met ruim 20 politiepatrouilles uit Offenburg naar de dader.

Bij de operatie waren onder meer politiehelikopters, hondengeleiders en de Bunderspolitie betrokken. Rond 10.00 uur werd in de buurt van de Freiburger Platz een verdachte gearresteerd  Het parket en de recherche zijn met het onderzoek begonnen. In eerste instantie wilde de politie uiteraard niets zeggen over de herkomst van de dader. Uiteraard moeten we afwachten of de verdenking gegrond is. Zoals het beeld er nu uitziet, zou de dader uit Somalië komen. Of hij een asielzoeker is die via het beleid van open grenzen in Duitsland is aangekomen, is nog niet vastgesteld.

Bron:

https://www.bild.de/news/2018/news/taeter-auf-der-flucht-toedliche-messer-attacke-in-offenburg-56697868.bild.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Somaliër steekt Duitse arts in zijn praktijk neer – dokter dood, assistente ernstig gewond

 1. antiislamnu // augustus 16, 2018 om 23:53 //

  Oog om oog tand om tand

  Like

 2. polderboy // augustus 17, 2018 om 08:16 //

  Je merkt wel dat de frequentie van dit soort daden flink stijgt.
  Maar goed, muticulti heeft nooit bestaan met islam en moslims, dus als mensen graag willen blijven stemmen op lui die dit soort gebakken lucht verkopen, dan vragen ze er zelf om.

  Moet je in China zien.
  Daar zetten ze het hele zootje in afkickcentra, en laatst las ik hier dat er 1 miljoen pedofiele koppensnellende terroristen aan het afkicken zijn van die prehistorische wanen uit de Arabische woestijnen.

  Hier wordt je er burgemeester van Rotterdam mee.

  I rest my case…

  Like

 3. christ Kanters // augustus 17, 2018 om 10:31 //

  Waarom overkomt dit Merkel niet , dat is de wens van mijn gedachte .

  Like

 4. Raymond Kalle // augustus 17, 2018 om 12:52 //

  A. Merkel is een lieveling van de Islam. Ze heeft ook de titel gekregen Ansar al Islam. Helper van de Islam.

  Like

 5. Zorg straks dan Merkel en consorten geen onschendbaarheid geniet, geef ze niet de ruimte om te vluchten, 40/45 hebben ze het de Joden geflikt, nu zijn de Europeanen aan de beurt, of durft iemand zeggen dat het niet zo is.Maar wil het volgende toevoegen.Plotseling beseffen leiders dat ze in hun eigen huis niet meer veilig waren. Een mensen leven is anno 2018 in Duitsland Europa niets meer waard, niets meer, het eerste wat ze uitkramen geschokt, we leven met ze mee, dit mag nooit meer gebeuren, stille toch, enz,enz wat een schijn vertoning want het grote plan moet slagen, film eens in die landen waar deze Moslims aan boord gaan van die smokkel boten film daar eens als je het gore lef hebt, hoe het in zijn werk gaat. Ik denk dat je een heel ander plaatje ziet?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s