Nieuw

Salafisten op sleutelposities in Rotterdam

lijfspreuk van de moslimbroederschap

De lokale politiek in Rotterdam reageert verdeeld op het nieuws dat ambtenaren die radicalisering moeten bestrijden zelf de orthodoxe islam aanhangen. Een deel wil een onderzoek om de feiten boven water te krijgen.

Telegraaf >>

Infiltratie is de tactiek van de Moslimbroederschap. In Rotterdam wordt dezelfde tactiek, zoals voorspeld, gevolgd als in Amsterdam.

De moslimbroederschap heeft Amsterdam overgenomen

Deradicaliseringsklucht – Van der Laan houdt vol ‘dat het best wel meevalt’

R a d i c a l i s e r i n g s ambtenaar – wat is er niet duidelijk aan dat woord ?

Pvd-jihad-Ambtenaar, rechterhand van Van der Laan, gaf ronselpraktijk voor ISIS vrij baan

Rechterhand Van der Laan blijkt frauderende moslimbroedster

De kliek van koningin Saadia

Kamervragen PVV

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Salafisten op sleutelposities in Rotterdam

  1. Hou maar op jongens ,dit is niet meer op te lossen ,ze hebben hun posities al en het zal alleen maar erger worden ,de islamiseren zal op de huidige manier niet meer lukken,het politieke spel is dusdanig gespeeld dat er buten de islam alleen maar verliezers zijn , dat was van in het begin het vooropgezette doel ,er zich tussenwringen ,door klagen etc.,macht verwerven en dan gans de boel overnemen ,dit alles op een wijze waarin de eigen wetten van het land tegen zichzelf gebruikt worden.
    De politiekers zijn voor het karretje van de islam gespannen, erger ze hebben er zelf voor gekozen ,ongeacht alle waarschuwingen die gegeven zijn geworden.
    Nu is het te laat en zullen woorden niet meer afdoende zijn ,of er politieke wil zal zijn valt sterk te betwijfelen,om redenen ons allen welbekend ,maak zelf maar uit welke oplossingen er nog resten.

    Liked by 1 persoon

  2. Welke sleutelposities bedoelen ze? Het wordt wel steeds erger. Gelukkig is er een boek in Duitsland uitgekomen en staat op nr. 1 , dat heet : Vijandige invasie . Verplichte kost voor elke Europeaan.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s