Nieuw

Rechtbanken overbelast door vreemdelingencriminaliteit – Vijf dagen uitgetrokken voor zaak ‘blokkeer-Friezen’

De rechtbank in Leeuwarden heeft vijf dagen uitgetrokken voor de inhoudelijke behandeling van de zaak van de zogenoemde blokkeer-Friezen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Rechtbanken overbelast door vreemdelingencriminaliteit – Vijf dagen uitgetrokken voor zaak ‘blokkeer-Friezen’

 1. koddebeier // augustus 16, 2018 om 08:06 //

  Linkse “rechtspraak” in Nederland, wat een onbetrouwbaar zooitje, daar zou eens flink de bezem doorheen moeten !!

  Like

 2. Ik schat enkele maanden tot een jaar cel en een boete, omdat het verstoren van de openbare orde is, openlijke rebellie, het in gevaar brengen van de verkeersveiligheid, het verhinderen van het gebruik maken van het recht tot demonstratie, het niet opvolgen van aanwijzingen van de politie en het samenzweren met het doel de openbare orde te verstoren, o ja, en de daders zijn blank en niet moslim. Als de rechtbank de onwillige slaven niet hard straft is de volgende intocht van Sinterklaas er weer geen mogelijkheid tot participatie van minderheden.
  Gezien de tijd van het proces en de uur voordat een uitspraak er is tilt men de boel over de volgende intocht heen.
  Het organiseren van blokkades tegen vijandige elementen zou indien het ook dit jaar weer voorkomt een traditie kunnen worden genoemd, dus als drie mensen negertjes willen uitbeleden en vijf man blokkeerders en men doet standaard dit als voorspel, dan ligt dat juridisch heel anders. De Friezen blokkeerden eerder in de geschiedenis opdringende vijanden, misschien zit het blokkeren van de aankomende wel 8n de Friese aard en is het Friese cultuur….

  Laten we hopen dat de advocaat niet pro deo is maar pro Sinterklaas en pro eigen burgers.
  En dat de rechter zichzelf eens goed van binnen bekijkt vorodat er weer een spastische uitspraak volgt van een politiek correct verlengstuk.

  Liked by 1 persoon

 3. @Duchesne

  Anker & Anker, die weten van wanten normaal gesproken.

  https://www.geenstijl.nl/5141783/persbericht-blokkeerfriezen-a7-vinden-advocaat/

  Like

 4. De gebroeders Anker zijn zelf groot liefhebber van het Sinterklaasfeest, zijn Fries, en hebben “hart” voor deze zaak! Wij zijn dan ook hartstikke blij dat deze heren de groep willen bijstaan. Want laten we wel wezen, iemand die een moord begaat in dit land krijgt een beschikking van 2 tot hooguit 3 kantjes papier. De mensen van de A7 blokkeer Friezen hebben gemiddeld 20 vellen papier gekregen, en allemaal een “meervoudige” aanklacht gekregen, vandaar dat het ook voor de meervoudige strafkamer van de rechtbank Noord-Nederland in Leeuwarden komt. Dat is een teken dat het OM hier een compleet team op heeft gezet, met de inzet om deze mensen als voorbeeld aan de schandpaal te nagelen. Dit is natuurlijk voor elk normaal denkend mens niet te bevatten!”

  Liked by 2 people

 5. Als je echt boos en laaiend wil worden, de absurditeit…..https://www.rt.com/news/436093-yazidi-slave-germany-isis-refugee/

  En dit is dus exact wat aantoont dat onze leiders gek zijn en aan bomen horen te dansen…..IS gajus op onze straten, en ze krijgen bescherming van onze politici.

  Like

 6. Je zou bijna naar Stuttgart rijden, om zaken recht te zetten. Helaas geen adres en foto van het varken, anders had het een kansje….
  En wij laten onze kinderen op straat met dit moslim gajus?
  Afmaken!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s