Nieuw

Next time some one tells you the whites stole land – Here is your short history lesson : by D Lötter

In the 3000 years since the end of the Stone Age, the indigenous people of Africa could not manage to create an infrastructure, could not mine or produce export, could, in fact not succeed in building anything higher than one storey and could not write down anything as reference for future generations, because they could not manage to master the art of writing.

In fact, when the first Europeans arrived on 6 April 1652 it was 1974 years after Ptolemy I built the magnificent library of Alexandria – and in Southern Africa the indigenous people still could do no more than a few rock paintings and a clay pot with patterns on it.

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Next time some one tells you the whites stole land – Here is your short history lesson : by D Lötter

 1. De rats on a stick is overigens weg acount suspended goh wat een verrasing je moet elke video tegenwoordig opslaan anders is ie weg .

  Like

 2. De waarheid is racistisch …

  Like

 3. De Zuid Afrikaners hebben het woord kaffer niet zomaar uit hun duim gezogen. Als het domme westen nu eens ophoudt met geld in afrika te pompen dan is het continent het snelst gered. Helaas zelf vroeger onder dwang van de christelijke honden school ook aan het neuk project meegewerkt.

  Like

 4. #metoo

  Ik heb nog een negertje tegoed van Foster Parents Plan

  Like

 5. Zeg ZwolleKerspel, je zat ook in ZwolleKerspel op school ?

  Niet toevallig in Westenholte ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s