Nieuw

IMF: Spanje heeft vijf miljoen migranten nodig om “pensioenen te betalen” –  ondanks 34% jeugdwerkloosheid

Spanje moet zijn grenzen de komende decennia openstellen voor meer dan vijf miljoen migranten om het pensioenstelsel te kunnen financieren, heeft het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verklaard.

Volgens de organisatie, die geleid wordt door de aards-globalist Christine Lagarde, moet Spanje voor 2050 minstens 5,5 miljoen migranten verwelkomen om de afhankelijkheidsratio’s (de verhouding tussen de bevolking buiten arbeidsleeftijd en de bevolking op arbeidsleeftijd) te verminderen die het gevolg kunnen zijn van de vergrijzing .

Deze bewering wordt gedaan ondanks gegevens waaruit blijkt dat 3,5 miljoen Spanjaarden op dit moment geen werk kunnen vinden en dat de jeugdwerkloosheid in het land momenteel 34 procent bedraagt. Hoewel Spanje al over een enorme rijkdom aan onaangeboord menselijk potentieel beschikt dat onder werkloosheid te lijden heeft, heeft het IMF erop aangedrongen dat massale migratie de oplossing is, door “het aantal premiebetalers aan het pensioenstelsel te verhogen”.

Ondanks het feit dat de arbeidsparticipatie van niet-EU-migranten aanzienlijk lager is dan die van EU-burgers, sluit de bewering van het IMF dat massamigratie goed is voor het continent aan bij de opmerkingen van de Spaanse socialisten deze maand, toen het land de dienst van Italië overnam en de belangrijkste bestemming werd voor migranten die in het Middellandse Zeegebied aankwamen.

De autoriteiten schatten dat, na een reeks opengrenzen-voorstellen van de socialistische regering, meer dan 50.000 Afrikanen ten zuiden van de Sahara in Marokko wachten om naar Spanje te reizen.

De staatssecretaris van Sociale Zekerheid, Octavio Granado, verklaarde “immigranten zijn meer een kans dan een bedreiging”, en verzekerde zijn kiezers dat alleen door nieuwkomers uit Afrika te verwelkomen, de natie “onze levensstijl kan handhaven”.

“Ons systeem voor sociale bescherming heeft miljoenen contribuanten nodig,” zei hij, in antwoord op de oppositie van de Partido Popular-partij, die protesteerde en verklaarde dat Spanje “niet in staat is miljoenen Afrikanen op te nemen die naar Europa willen komen op zoek naar een betere toekomst”.

Terwijl de autoriteiten waarschuwen dat migranten in de Noord-Afrikaanse enclave van Spanje steeds gewelddadiger zijn geworden, nadat de politie onlangs met geïmproviseerde vlammenwerpers en andere wapens werd aangevallen toen honderden mensen de grens bij Ceuta bestormden, was de eerste aankondiging van de socialistische regering de belofte om het prikkeldraad met scheermesjes te verwijderen van de hekken die de grenzen van het land beschermen.

Begin deze maand zei minister van Buitenlandse Zaken, Josep Borrell, dat Spanjaarden dankbaar zouden moeten zijn voor een toestroom van illegale immigranten uit de armste en meest gewelddadige regio’s ter wereld, en hij verklaarde dat “de demografische ontwikkeling van Europa laat zien dat we nieuw bloed nodig hebben, en het ziet er niet naar uit dat dit nieuwe bloed voortkomt uit ons vermogen om zich voort te planten”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on IMF: Spanje heeft vijf miljoen migranten nodig om “pensioenen te betalen” –  ondanks 34% jeugdwerkloosheid

 1. templars2017 // augustus 16, 2018 om 01:54 //

  Dat wil zeggen dat ze allemaal een full time job moeten hebben voor de volledige arbeidsduur wetende dat ze een groot deel van wat ze krijgen moeten afstaan om anderen te onderhouden, regelrecht tegen hun stammencultuur in , wanneer houden ze nu eens op ons die onzin te doen geloven?

  Als je dit leest is de werkloosheid in Spanje dan opgelost, dat gelooft toch geen zinnig mens.

  Liked by 3 people

 2. IMF, roofbankierskartel …

  Liked by 2 people

 3. Walther Woortman // augustus 16, 2018 om 02:43 //

  Ik hoop niet dat Spanje daar in trapt, die 5 miljoen migranten gaan echt niet aan het werk en kosten een vermogen aan uitkeringen.
  Dus A. Spanje zal veel meer geld aan uitkeringen aan migranten moeten uitgeven en
  B. de pensioenafdracht van migranten zal nooit komen, omdat die migranten niet gaan werken en daardoor zal de pensioenpot nooit gevuld worden.
  Alle landen die massaal migranten opnemen, zullen eindigen als landen waar nu de migranten vandaan komen, armoe en verderf.

  Liked by 5 people

 4. koddebeier // augustus 16, 2018 om 08:11 //

  Denken die randdebielen van het IMF nou echt dat die asielparasieten komen om te werken ???

  Liked by 1 persoon

 5. “Ons systeem voor sociale bescherming heeft miljoenen contribuanten nodig,”

  Nu is alles volledig duidelijk, die zin zegt wat er gebeurd en wat het EU bank doet: Het is ene pyramidespel !
  De immigranten/genetische stront zijn de aanvulling voor de statistieken waardoor de bodem van de pyramide blijft groeien. Liever drukken ze ongedekt geld bij en is er in de statistieken groei, dan dat ze logica laten bepalen en juist geen immigratie toestaan. Vergrijzing is namelijk tijdelijk, en als men werkloosheid wil oplossing zijn immigranten niet de oplossing maar goede voorwaarden voor zowel ondernemers als arbeiders de weg er naar toe.
  Door een deel van de economieop illigalen of onderbetaalde arbiederste laten draaien helpt men enkel de winst van de ondernemer, maar werkt men juist de eigen bevolking compleet de armoede in. Die handelswijze ligt naast nep merkartikelen en drughandel waarbij de handelaar door belasting te betalen legaal bestaand geld verkrijgt. De eigen burgers worden uitgesloten en vallen in het rechteloze gebied van verplicht werken en geen arbiedsvoorwaarden, feitelijk komt dit neer op slavernij. Mensen onder dwang laten werken oflaten “participeren” is hetzelfde, waarbij participatie die ook nog productief is een vorm van onderbetaling word.

  landen als Italie en Spanje met hoge jeugdwerkloosheid kunnen deze werkloosheid eenvoudig wegkrijgen en hun economie opnatuurlijke wijze een positieve balans geven: stopen illigale arbeid en gooi deze lieden eruit, straf ondernemers die uitbuiten zo hard dat het nooit meer winstgrvend kan zijn. Onteigen als men op die manier een bedrijf runt. Enkel op die manier kun je de eigen economie ook ten gunste van de eigen bevolking inzetten.
  Straf iedereen die verdient aan illegaliteit door alles te ontnemen dat ze bezitten en stop alle subsidies op producten, marktwerking is vraag en aanbod, niet subsidies geven om zaken niet te verbouwen en om zaken op die manier wel te verbouwen.
  Illigaliteit en onderbetaalde arbeid ondergraven de economie en zouden keihard moeten worden aangepakt, omdat het een vorm van verraad is naar de eigen bevolking toe.

  Maar goed, dat gezegd hebbende, vergrijzing los je ook op door iedere bejaarde dagelijks op straat bloot te stellen aan overvallers ennverkrachters, door bejaarden in tehuizen op te zafelen met personeel dat vanaf de geboorte reeds heeft geleerd dit soort ongelovigen te haten.
  Vergrijzing los je op door pensioen leeftijd te verhogen en medische zorg te verminderen cq bijna onbeikbaar te maken en voedsel te laten vullen met water, zouten en vulmiddel, door zendmasten steeds hogere frequenties te laten gebruiken, door tientallen jaren dossiers te laten lopen waarin giftige stoffen worden genoemd die in gebruiksartikelen zitten.

  Regeringen zijn feitelijk slachtmachines geworden en vertefenwoordigen niet de mens maar de aandeelhouders. Breng de beurs tot stilstand.

  Liked by 3 people

 6. Die asielparasieten blijven nooit in arm Spanje maar gaan verder naar rijker landen in Noord-Europa waar ze verwend worden door dikke uitkeringen, waardeloos justitie een blonde meisjes als beloning.

  Liked by 2 people

 7. Scrutinizer // augustus 16, 2018 om 10:32 //

  Ze moeten daar gedacht hebben:
  Hoe lossen we geldtekort op in de afdeling pensioenen?
  Eens kijken … misschien kunnen we besluiten extra geld uit tegeven in de afdeling werkloosheid/bijstand en tevens bij justitie.
  Ja, die extra last op de begroting gaat magischerwijze de pensioenen betaalbaar maken.
  Logisch toch?

  Like

 8. Iedereen met een klein beetje boerenverstand ziet toch direct in dat het IMF een machtsspelletje met die achterlijke linkse regering van Spanje speelt. Eén ding staat voor mij als een paal boven water, de Spaanse pensioenen zijn straks niet meer te betalen, door de Spaanse pensioenfondsen of instellingen, hetzelfde dreigt ook in Nederland te gebeuren, al zal dat niet zo snel aan deze links/liberale erosie onderhevig zijn als het bijna financieel en moreel corrupte linkse politiek van Spanje.

  Like

 9. Ik voel een van Gaaltje opkomen. Ben ik nou zo slim of zijn zij zo dom?

  Like

 10. De globalisten hebben inmiddels zoveel haast met het vernietigen van Europa, dat ze zelf niet meer in de gaten hebben dat de dwaling in hun redeneringen zelfs door imbecielen eenvoudig ontdekt kan worden.

  Like

 11. Die Spanjaarden zijn zo dom nog niet.
  Vijf miljoen migranten opvangen en daarna financiële steun vragen aan Brussel i.v.m. de kosten voor de eerste jaren.

  Vervolgens ze voorzien van de nodige paperassen en ze daarna doorsturen naar de landen met de hoogste uitkeringen en heel toevallig zit Nederland daar ook bij.

  Blijkbaar heeft die Soros ook innige banden met het IMF.

  Like

 12. claasje kater // augustus 16, 2018 om 19:16 //

  grote werkloosheid en dan nog meer uitkeringstrekkers importeren, de achterliggende logica ontgaat me volledig

  Liked by 1 persoon

 13. De pensioenen in Nederland worden al jaren niet meer geindexeerd en bewust laag gehouden door de rentestand zeer laag te houden mede door het IMF
  Ook de AOW heeft al jaren geen unflatie correctie gekregen zodat de ouderen waar alle prijzen ook voor omhoog gaan nergens door gecompenseerd worden terwijl alle werkenden er elk jaar 3 tot 5% op vooruit gaan .
  1 malig kregen de AOW-ers er €2.50 p/mnd bij,wat een vetpot maar schofterig na 45 jaar arbeid.

  Like

 14. Socialisten kunnen niet rekenen….ik zie het aan onze buren de venezuelanen,daar spuit de olie zowat van zelf uit de grond,maar in de winkel schappen geen rol papier om hun magere reet mee te vegen,900 Bolivars nu 0.50 cent waard hier in Brasil zag ik op tv..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s