Nieuw

Duitse burgemeesters slaan alarm: buitenlanders trekken ten onrechte kinderbijslag

Pixabay

De burgemeesters van veel Duitse steden en gemeenten luiden de noodklok. Enerzijds klagen ze over een doelbewuste migratie in het Duitse sociale stelsel, anderzijds waarschuwen ze voor de volksoploop die wordt veroorzaakt door slecht gedrag van migranten zonder verblijfsvooruitzichten.

Verscheidene burgemeesters spreken van een massale toename van gerichte migratie in het Duitse sociale stelsel. De Thüringer Allgemeine meldde gisteren dat het aantal buitenlandse kinderbijslagsgerechtigden sterk is gestegen.

Volgens de Bundesregering werd in juni 2018 kinderbijslag betaald aan 268.336 kinderen die buiten Duitsland in de Europese Unie of in de Europese Economische Ruimte woonden. Vooral het aantal begunstigden uit Oost-Europa is sterk toegenomen. Dit kost de Duitse belastingbetaler ongeveer 600 miljoen euro per jaar.

De burgemeester van Fürth, Thomas Jung (SPD), meldde dat hij grote problemen had. Steden met lage huren trekken vooral mensen uit Oost-Europa aan, klaagt hij.

Het hoofd van het stadhuis van Duisburg, Sören Link (SPD), sprak ook over een toenemend aantal Sinti en Roma in zijn stad, die allemaal ten onrechte kinderbijstand trokken. Hij ziet criminele energie en veel fraude door vervalste documenten op het werk, vaak weet men niet eens of de gemelde kinderen überhaupt bestonden. Dit is in tegenspraak met de betekenis van het vrije verkeer in Europa, zegt hij.

Bron:

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/gezielte-migration-in-das-deutsche-sozialsystem-und-schlechtes-benehmen-obs-schlagen-alarm-a2514213.html?text=1

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitse burgemeesters slaan alarm: buitenlanders trekken ten onrechte kinderbijslag

  1. Eigen schuld dikke bult….steeds weer.

    Like

  2. antiislamnu // augustus 16, 2018 om 22:18 //

    Geweldig nieuws laat ze maar leeg geroofd worden daar hoe slechter het hoe beter.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s