Nieuw

De waanzin gaat verder: weer een Duitse vrouw slachtoffer van een “Noord-Afrikaans” seksmonster

Terwijl Angela Merkel zich door een geselecteerd publiek op televisie laat bejubelen, gaat de horror in Duitsland door. De WAZ heeft weer een verschrikkelijk nieuws voor ons. Een melding dat Duitsland nu bijna elke dag weer choqueert:

Volgens de politie viel een Noord-Afrikaanse man een 54-jarige jogster in de buurt van de dierentuin in Dortmund van achteren aan en sleurde haar op de grond. Wurgde haar, duwde haar broek naar beneden en trok haar overhemd omhoog. Wanhopig probeerde de arme vrouw om hulp te roepen, maar hij wurgde haar tot ze nauwelijks kon ademen. Ze kon haar leven alleen redden door aan te bieden om het monster met haar hand te bevredigen. Toen dat klaar was, ontsnapte de zedendelinquent.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/15/der-wahnsinn-schon/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on De waanzin gaat verder: weer een Duitse vrouw slachtoffer van een “Noord-Afrikaans” seksmonster

  1. Had dan meteen ook de zak van zijn lijf gerukt…

    Liked by 1 persoon

  2. templars2017 // augustus 16, 2018 om 01:47 //

    Jammer dat ze niet de koelbloedigheid heeft gehad om zijn ballen tot moes te knijpen,zeer efficiënt en …zeer pijnlijk ,ontsnappen ging niet meer mogelijk zijn…..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s