Nieuw

Website Infowars van het internet gewist, Alex Jones van twitter geschopt omdat hij klaagde over censuur

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Website Infowars van het internet gewist, Alex Jones van twitter geschopt omdat hij klaagde over censuur

 1. polderboy // augustus 15, 2018 om 08:14 //

  Infowars is een Texas gefinancierd bedrijfje met een budget van 10 miljoen.

  Big tech, zoals Apple, een bedrijf met 200 miljarden omzet en een zeer hoge winstmarge!! Je betaalt waarschijnlijk dus teveel voor zo een Apple smartphone. Dergelijke multinationals zijn afhankelijk van investeerders wereldwijd.
  Apple is zelf tegen de 1000 miljard waard op de beurs. Vergelijk een land als Nederland met een waarde van 2500 miljard (woningen, wegen, havens, arbeidspotentieel, e.d.).

  Die tech reuzen kunnen het niet hebben dat de superrijken, zoals de superrijke absoluut heersende sharia koningen en oliebaronnen in het Midden Oosten, hun aandelenpakketten in Apple lozen, omdat Jones zich nogal eens kritisch uitlaat over bijvoorbeeld islam, via hun media kanaal.

  CNN, ook een grote corporate multnational (=TimeWarner), heeft “investigative journalism” gedaan.
  Jones had bijvoorbeeld de vreselijkste dingen gezegd over de lieve islam en de gemene christenen:
  Zo zei hij:
  “De kruistochten waren defensief bedoeld”
  “Ïslam dringt Europa weer binnen.”
  “Westerse landen redigeren hun wetgeving zo, dat de pedofilie in islam daar ook mogelijk wordt.”
  “Moslims zijn lid van een expansieve intolerante religie, die zijn eigen mensen en vrouwen onderdrukt.”
  https://money.cnn.com/2018/08/09/media/twitter-infowars-alex-jones/index.html?iid=EL

  Dit kan de grote multinationals miljarden kosten, dus dat kleine relatief gezien waardeloze bedrijfje infowars moet kapot, vermoed ik
  Stel je voor dat die sperrijke oliebaronnen hun geld in hun eigen landen en mensen gaan investeren? Zoal ze hier vaak al doen! Vreselijk toch, die sociaal democratie. Nee, een geliberaliseerde wereldkapitaal markt sinds 1990 heeft veel lui erg rijk gemaakt. En als het een keertje mis gaat, zoals in 2008, dan laat je de rest ervoor betalen.

  Liked by 1 persoon

 2. Polderboy, de corporaties maken tegenwoordig inderdaad voor een groot deel de dienst uit, zij zitten ook achter de globalisering en de massa migratie want de wereld is hun speelveld. Dat Jones gecensureerd wordt komt ook mooi uit voor de aanstaande midterms want Trump is geen globalist en wordt daarom door de wereldwijde msm gehaat want die zitten in de zak van globalisten. Begrijp goed, de globalisten waren er voor 100% van overtuigd dat ze middels Hillary gingen winnen, geen haar op hun hoofd die daaraan twijfelde en hadden in gedachte hun anti-westerse globalistische agenda al verder uitgerold maar daar was Trump. Daarom, het is echt ongelofelijk wat Trump gepresteerd heeft en presteert. De hetze tegen Trump zal aanhouden want de globalisten denken dat het in het allerslechtste geval nog maximaal 6,5 jaar kan duren en dan zijn zij weer aan de beurt, ze zien het dus enkel als een vertraging.

  Het grote probleem van deze ontwikkelingen is dat de blanke mens nog maar 10% van de wereldbevolking beslaat en dat percentage daalt gestaag dus de globalisten zien de blanken niet (meer) als hun doelgroep en zijn daarom onder andere bezig hun gecreëerde welvaart te herdistribueren zoals in Zuid-Afrika gebeurt. Wat feitelijk inhoudt dat de blanke- cq westerse mens onteigend wordt en de westerse cultuur zal verdwijnen, je ziet nu al overal in het westen de barstjes ontstaan.

  Like

 3. Was gister aan het kijken naar de show van Alex Jones en hij legde het haarfijn uit en ja hij gaat met de pet rond de kosten van de rechtszaken en advocaten rijst de pan .

  Had de neiging om een verzet t shirt te kopen( als support) van info wars, legergroen met nieuw logo is in de aanbieding ,dat ging niet bezit geen credit kaart of PayPal gaat niet door.
  zal gauw een tijdelijke paypal account aanmaken voordat die infowars gaan boycotten.
  Gevaarlijke tijden gaan we tegemoet of ..eigenlijk zitten we er al in.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s