Nieuw

Verontrustende foto’s opgedoken: „Guardian of the Galaxy“-regisseur James Gunn op pedofielen feest

klik voor groter

Pedofilie in Hollywood is al lange tijd onbetwistbaar. Nu zijn verontrustende foto’s van “Guardian of the Galaxy” regisseur James Gunn geupload.

“Guardian of the Galaxy” regisseur James Gunn was blijkbaar aanwezig op een pedofielen feest. Dit blijkt uit foto’s die enkele dagen geleden op internet verschenen.

Ian Miles Cheong publiceerde de foto’s van Gunn op het feest. De journalist die voor de „Daily Caller“ werkt, schreef op Twitter: “Ik wou dat ik James Gunn nooit had gesteund.

Al eind juli ontsloeg Walt Disney de 51-jarige. De reden: Gunn maakte grappen over verkrachting en pedofilie in de korte nieuwsdienst. De tweets waren al enkele jaren oud, maar hebben nog niets aan explosiviteit ingeboet.

In een van de tweets schreef Gunn: “Het beste aan verkrachting is het gevoel na verkrachting, ‘Whew, dat voelt geweldig om niet verkracht te worden!

De regisseur van Hollywood schreef ook tal van andere storende tweets – (klik voor vergroting van het beeld op de headerfoto):

“De beledigende houdingen en uitspraken die op de Twitter-pagina van James worden ontdekt, zijn niet te rechtvaardigen en in tegenspraak met de waarden van onze filmmaatschappij,” verklaarde Disney CEO Alan Horn in een verklaring van juli. Gunn vertelde ‘Hollywood Reporter’ dat hij zijn tweets betreurt en de volledige verantwoordelijkheid neemt voor de inhoud ervan.

De Amerikaanse regisseur zei destijds op Twitter: “Hij wilde bewust taboes uitlokken en doorbreken om reacties te genereren. “Ik zeg niet dat ik beter ben,” legde Gunn uit, “maar ik ben heel, heel anders dan een paar jaar geleden.

NBC: James Gunn wordt geslachtofferd door de alt-right.

Gunn gekleed als katholieke priester
Op de eerste foto, die nu op internet is gepubliceerd, is Gunn gekleed als katholieke priester. Hij poseert met twee jonge vrouwen, die op hun beurt gekleed zijn als kinderen.

Op de tweede foto is Gunn weer als priester gekleed. Naast hem staat een jonge vrouw met haar duim in haar mond.

Een man knielt op de grond voor hem gekleed als een clown die zijn handen om de nek van de tweede jonge vrouw legt. Op de foto staat ook een groot konijn en een man die aan zijn broek trekt.

Ondersteuning ondanks pedofilie
Ook op Gunn’s Facebook pagina was er iets storend. Een video getiteld “100 Pubescent Girls Touch Themselves” werd er geplaatst. In de video stond een meisjeskoor van de middelbare schoolleeftijd dat het popnummer “I Touch Myself” zong – een nummer over vrouwelijke masturbatie. Gunn heeft de video nu verwijderd.

Gunn becommentarieerde de video eerder: “Huston Huddleston plaatste deze video op mijn Facebook-pagina met de opmerking: ‘Ik dacht dat je het zou waarderen’: of ik het waardeerde ! Ik kwam er gewoon van klaar !”

Iets later werd dezelfde Huston Huddleston berecht voor het bezit van kinderpornografie – hij pleitte schuldig. Huddleston is nu een geregistreerde zedendelinquent.

Ondanks Gunn’s klaarblijkelijke wangedrag, willen zijn fans en de hele “Guardians of the Galaxy” cast Disney zover krijgen om hem terug in te huren. Gunn moet het derde deel van „Guardians of the Galaxy“ voltooien. De film verschijnt in 2020.

Bron:

https://www.epochtimes.de/feuilleton/panorama/verstoerende-fotos-im-netz-aufgetaucht-guardian-of-the-galaxy-direktor-james-gunn-auf-paedophilen-party-a2598743.html?meistgelesen=1

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Verontrustende foto’s opgedoken: „Guardian of the Galaxy“-regisseur James Gunn op pedofielen feest

 1. Republikein // augustus 15, 2018 om 19:52 //

  Rehab, no no no.

  Like

 2. Scrutinizer // augustus 15, 2018 om 22:07 //

  Ik ken de film of reeks waarover het gaat niet.
  Maar ik ben van mening dat werk en prive gescheiden horen te zijn.
  Als de man wat strafbaars heeft gedaan, moet het gerecht hem straffen, net als elke andere crimineel. Maar ik begrijp niet waarom de consument plots niet meer naar een toffe film zou kunnen kijken omdat de regiseur, hoofdrolspeler, producer, decorbouwer, cameraman, belichtingsdeskundige, maquilleur, soufleur of wie dan ook prive een jerk is.
  Er zal vast wel een eikel rondlopen bij Apple. Op meer dan 10.000 medewerkers (misschien zijn het er wel 100.000) zal dat dat zeker het geval zijn. Vermoedelijk meer dan 1 zelfs. Is dat een reden om voortaan geen iPod of Pad of Phone meer te kopen?
  Er loopt vast wel een eikel rond bij VW. Voortaan geen Audi meer kopen? Alsof er geen eikels zouden zijn bij Daimler, BMW, … of Renault, Fiat etc.
  Consumeer gewoon wat je een goed product of dienst vind en laat voor de rest het gerecht zijn werk doen. Of het nou gaat om de regisseur of de make-up artist.

  Onlangs hadden we in Vlaanderen een heksenjacht op Bart de Pauw.
  Zijn zijn grappen plots niet meer leuk omdat bekend is dat ie zijn assistentes regelmatig ongapste SMSjes stuurde?
  Belachelijk dat de staatsomtoep dáárom top-entertainment van de buis heeft gehaald.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s