Nieuw

Verkrachtte vrouw toen hij zou worden uitgewezen: “Het was de laatste dag en ik wilde gewoon wat plezier beleven”

De dag na de verkrachting publiceerde de lokale krant Norrländsk Socialdemokratet, NSD, een lang huil-artikel over hoe slecht het voor de Afghaan is als hij niet in Zweden kan blijven. © Politie/Screenshot NSD.

Zweden – De verkrachte vrouw werd buiten bewustzijn en halfnaakt bij een pier in Luleå gevonden. Nu wordt de vermoedelijke verkrachter aangeklaagd – een 22-jarige Afghaan die op dat moment uit Zweden zou worden gezet.
– Dit was de laatste dag. Ik wilde gewoon wat plezier beleven, legde de Afghaan uit toen de politie hem arresteerde voor de verkrachting.

Het was zondag om 07.24 uur dat de politie werd gewaarschuwd dat er een levenloze vrouw op de grond lag bij de pier bij Lulsundsgatan in Luleå.

Een bejaard echtpaar had de politie gealarmeerd nadat het van een afstand had gezien hoe een Afghaan in een nabijgelegen tuinhuisje gemeenschap had met een vrouw die volledig “levenloos” was.

De vrouw had het havenfestival in Luleå bezocht. Ze had ’s avonds een groot aantal kalmerende tabletten ingenomen en het laatste wat ze zich herinnerde was dat de Afghaan haar whisky en een andere vorm van drinken aanbood en haar verklaarde dat hij seks met haar zou hebben.

Toen de politie ter plaatse kwam, lag de vrouw bewusteloos met naakt bovenlichaam bij de pier. De 22-jarige Afghaan zei tegen de politie dat het zijn “laatste dag” was en dat hij “alleen maar plezier wilde hebben”.

De Afghaan kwamen tijdens de asielchaos naar Zweden en vroeg in oktober 2015 asiel aan. De Zweedse Migratiedienst verwierp zijn aanvraag op augustus 2017 en in januari 2018 trad het besluit in werking. Op 25 juni, twee weken voor de verkrachting, werd de man naar de politie gestuurd voor deportatie.

Zweden – Afghaan gearresteerd voor verkrachting op bewusteloze vrouw

Afghaan kreeg zijn eigen huil-artikel in de lokale krant

Het Noordlandse sociaaldemocratische dagblad NSD publiceerde de dag na de verkrachting een zogeheten huil-artikel over de Afghaan dat was ondertekend door de linkse journaliste Linda Kask.

Kask zei onder andere dat de verdachte verkrachter riskeerde “gedood te worden voor zijn geloof” als hij uitgewezen werd, omdat hij nu beweert dat hij “atheïst” is. In haar artikel benadrukt de journaliste dat hij “thuis in Afghanistan het risico loopt vervolgd te worden door de Taliban”.

– Ik weet nu niet hoe mijn leven eruit zal zien. Wanneer men zonder een verblijfsvergunning en met verscheidene weigeringsbesluiten leeft, weet men niets, zei de 22-jarige tegen NSD.

Zweedse krant publiceert een lang huilartikel over een Afghaan – een dag na zijn verkrachting

“Ik ben bij de Rechtvaardigheidspartij geweest”

Bij politieverhoren na de verkrachting beweerde de verdachte verkrachter dat hij degene is die medelijden verdient.

“Ik voel me vreselijk beroerd, ik heb afwijzingsbesluiten ontvangen en ik maak me zorgen over mijn ouders, legde hij uit via een tolk in de taal Dari.

Hij verklaarde ook dat hij in een extreem-linkse partij heeft gezeten en tegen “racisme” heeft gevochten.

– Ik ben bij de Rechtvaardigheidspartij geweest. Ze werken tegen racisme en seksisme. Ik heb meerdere vrijdagen buiten Systembolaget (Zweedse staatsslijterij) gestaan en handtekeningen verzameld. Iedereen weet wat voor waarden ik heb en waar ik voor sta, zei de Afghaan tegen de ondervrager.

Bron:

http://www.friatider.se/v-ldtog-n-r-han-skulle-utvisas-det-var-sista-dagen-och-jag-skulle-ha-roligt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Verkrachtte vrouw toen hij zou worden uitgewezen: “Het was de laatste dag en ik wilde gewoon wat plezier beleven”

  1. zien ze het nog niet die vuile verkrachter die afrikanen zijn allemaal zo met hem plezier laat die maar in dat zwarte land maar plezier maken maar ja de EU ziet dat niet zo blind zijn ze krijgen alles wat ze willen en maar vies doen niks geleerd die zware troep wat binnen komt en dan tegen een vrouw durven en zijn gewoon vieze vuile verkrachters moordenaars

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s