Nieuw

Salvini wil moskeeën strenger controleren: “Anders geen moskee”

Matteo Salvini, screenshot YT

Italiaans minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) wil moskeeën in Italië binnenkort veel strenger controleren. “Als je niet uitlegt wie je bent, waar het geld voor de moskee vandaan komt en geen Italiaans tegen mij praat, krijg je geen halve vierkante meter nieuwe moskee”, aldus Salvini. Hij benadrukt dat niet religie het probleem is, maar wel de islam.

In het verleden bleek al meermaals dat nieuwe moskeeprojecten of de dagelijkse werking van bestaande moskeeën soms op een dubieuze manier gefinancierd worden.

Tom Lallemand, Sceptr >>

Dat zei hij een half jaar geleden ook, vanaf 2:10:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Salvini wil moskeeën strenger controleren: “Anders geen moskee”

  1. Best goed, maar symptoom bestrijding die alleen maar geld en moeite kost. Ze moeten geremigreerd worden, tussen de blanken weg halen. Is dat nu zo moeilijk?

    Liked by 1 persoon

  2. Remigratie is de enige goede oplossing.
    De Multinationals, EU en landelijke regeringen hebben de landen laten vollopen met achterlijke agressieve culturen die hier niet horen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s