Nieuw

Pearl Jam concertposter karakteriseert de dood van president Trump

Een Pearl Jam affiche voor een get-out-the-vote concert (Rommel: met GOTV worden inspanningen bedoeld om de opkomst bij verkiezingen te verhogen, organisatoren proberen doorgaans kiezers te registreren en ze vervolgens te laten stemmen, hetzij door afwezigheidsstemmingen, vervroegde stemming of stemming op de dag van de verkiezingen) ter promotie Sen. Jon Tester (Democraten) toont een overleden president Donald Trump en een Amerikaanse zeearend die de resten van zijn stoffelijk overschot eet. Een woordvoerder noemde de poster “verwerpelijk”.

– Deze poster van Pearl Jam is walgelijk en verwerpelijk. Het toont een dode president Trump en een brandend Witte Huis. Het wordt tijd dat Jon Tester deze daad van geweld en flagrante uitingen van extremisme aan de kaak stelt.

De affiche, een samenwerking tussen Pearl Jam bassist Jeff Ament en de tekenaar Bobby Draws Skullz, toont een apocalyptisch Washington, D.C., met het Washington Monument en Lincoln Memorial vergaan en in brand gestoken. In het midden van de poster ligt het skelet van president Trump, met intact haar, dat reikt naar een aktetas met de communistische hamer en sikkel, terwijl een adelaar zich voedt met zijn karkas.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Pearl Jam concertposter karakteriseert de dood van president Trump

 1. Republikein // augustus 15, 2018 om 05:48 //

  En niemand vertrok, losing my religion.
  Zieke geesten.

  Like

 2. Drugs gebruikt?

  Like

 3. Praktisch alle artiesten zijn globalisten en haten Trump. Dit is natuurlijk heel link want al die artiesten hebben 100en miljoenen volgelingen en nagenoeg allemaal jeugd die nog makkelijk beïnvloedbaar zijn. De toekomst ziet er niet rooskleurig uit want wanneer de westerse samenleving vernietigd is wat krijg je ervoor terug?!

  Like

 4. Von Puffelen // augustus 15, 2018 om 19:42 //

  Dan had Roger Waters met The Wall en daarvoor Pink Floyd toch een iets andere kijk op “het systeem”.
  Serge Takian met zijn werk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s