Nieuw

Noord-Afrikanen kopschoppen vrouwen in coma

Petit Palace Geneve streetview

Vijf jonge vrouwen voor een club in Genève werden getroffen door een uitbraak van brute geweldpleging. De Noord-Afrikaanse daders zouden uit Frankrijk komen.

Vorige week woensdagochtend vroeg voor een Geneefse discotheek: In de club “Petit Palace” was er een ongelooflijk brute aanval van jonge Noord-Afrikaanse mannen in de leeftijd van ongeveer 18, 19 jaar tegen vijf vrouwen. Volgens het Zwitserse “Blick” schopten de daders zelfs vrouwen tussen de 22 en 33 jaar met hun voeten tegen hun hoofd toen ze al op de grond lagen. Twee van de vrouwen raakten ernstig gewond, één viel in coma.

Volgens ooggetuigen vluchtten de boeven vervolgens in een auto met Franse kentekenplaten.

Een vrouw beschreef een van de daders zoals begin jaren twintig en met Maghrebische wortels, een “beetje gespierd” met geblondeerd haar. Hij had die avond verschillende vrouwen aangesproken “volhardend, maar niet agressief”.

Na de aanval renden volgens een vrouw mensen naar de clubbeveiliging om hen te vertellen over de geslagen vrouwen. Ze zei: “Toen we aankwamen zagen we twee vrouwen op de grond liggen, één in een plas bloed”.

Volgens berichten in de media in Genève heeft een van de mannen eerst een vrouw aangevallen. Toen een niet-betrokken groep andere vrouwen haastte om te helpen, kwamen de andere Noord-Afrikanen tussenbeide, sloegen op de vrouwen in.

Drie mannen slaagden erin de schurken weg te jagen, vertelde clubbaas Fabrice Graf “Le Matin Dimanche”.

Volgens “Blick”, worden de daders nu gezocht in Frankrijk. De afgevaardigde officier van justitie in Annecy in Oost-Frankrijk, Pierre Fillard, bevestigde een opsporingsverzoek van de Geneefse autoriteiten.

Donderdag zijn talloze mensen de straten van Genève op gegaan om te demonstreren tegen het uitbreken van geweld. In Basel, Lausanne en Zürich werden zondag demonstraties gehouden.

Bron:

https://www.epochtimes.de/politik/europa/nordafrikaner-schlagen-frauen-brutal-zusammen-eine-person-im-koma-a2599205.html?text=1

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Noord-Afrikanen kopschoppen vrouwen in coma

  1. Je bent wéééélkom….

    Liked by 1 persoon

  2. Lijkt niet echt op een actie van de bekende #dobbernegers maar eentje van schorum dat al langer in Frankrijk verblijft. Auto met Frans kenteken heeft al een verblijfsvergunning of paspoort nodig, eventjes stappen in Zwitserland, nachtclub in Genève kost ook wat en dus zou kunnen duiden op finnen.

    Like

  3. Wordt steeds moeilijker om de ouwe buitenlandse Gasteuropeeërs gescheiden van de nieuwe ladingen exotische invasoren en andere #dobberfiguren te duiden in mijn reakties, steeds moeilijker. Ik denk aan de Gordiaanse knoop.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s