Nieuw

In vergetelheid te geraken…

Liebe „in ewige“ Ungnade Gefallene, liebe „auf ewig“ Schuldige,

“De Holocaust dreigt in vergetelheid te raken!” Wist u dat niet? Met minstens vijf artikelen per week in de mainstream pers, duizenden gedenktekens en monumenten op Duits grondgebied, dagelijks ontelbare anti-Hitler documentaires op televisie, in de VIJFDE NAOORLOGSE GENERATIE nog steeds lopende compensatiebetalingen en ten minste zes maanden Holocaust-geschiedenislessen, in het kader van “elke Duitse burger” die nog niet eens de leeftijd van 16 heeft bereikt, foto’s van bergen lijken en geslonken hoofden laten zien, DREIGT DE HOLOCAUST IN VERGETELHEID TE RAKEN!

Door: Deutsches Maedchen – Vertaling: Rommel

Dat mag natuurlijk in geen geval gebeuren! Dat er in deze tijd in het Midden-Oosten een zeer reële en ‘actuele’ oorlog wordt gevoerd, is in vergelijking met ‘dit’ onderwerp bijna irrelevant. Waarom deze oorlog überhaupt gevoerd wordt? Doet er niet toe! Een toestroom van vluchtelingen? Overmacht! Door de staat gesponsorde genocide op Koerden of Armeniërs? Kruimelwerk! Overige oorlogsmisdaden? Ja, dat is voorbij! Kan je toch niets aan doen, is ook totaal oninteressant, want: De Holocaust dreigt in vergetelheid te geraken, dus laten we tezamen de Holocaust redden!

Om dit doel te bereiken wordt gretig gebruik gemaakt van een breed scala aan middelen. Leerlingen (12-14 jaar) kunnen bijvoorbeeld videoprojecten starten die worden uitgevoerd onder de algemene paraplunaam “Op het spoor van de Holocaust“. Dit betekent, zoals de titel al suggereert, dat minderjarigen door hun leerkrachten worden aangemoedigd om “in hun directe omgeving sporen van de Holocaust te zoeken”! Wie de “beste” video maakt, mag als beloning naar Israël vliegen, waar hij nog meer gruweldaden over zijn grootmoeders en grootvaders te horen krijgt – dit noem ik echt een succesvolle, morele en kindgerichte opvoeding! En natuurlijk paragraaf 130, op grond waarvan duizenden politieke gevangenen in gevangenissen worden opgesloten vanwege meningen die ze hebben geuit, of in ieder geval duizenden euro’s moeten betalen “als compensatie” voor het uiten van hun “persoonlijke mening” over dit onderwerp. Dit ontkent echter niet de legitimiteit en betekenis van paragraaf 130 (en wie er door wordt beschermd), want:

Alleen leugens hebben de steun van de staatsmacht nodig! De waarheid staat oprecht! Of zijn we het daar niet over eens?

Op dit punt (een beetje laat, dat geef ik toe) doe ik een dringend beroep op alle fijnbesnaarde linkse Holodomeren (Rommel: Holodomor, de communistische versie van de Holocaust) om de tekst niet verder te lezen: Dit zou uw “feiten-allergie” kunnen genezen, die u in de, ons allen bekende, “snel-ademhalingshysterie” kunnen brengen en mogelijk onherstelbare schade aan uw drugs “schuldgevoel” kunnen veroorzaken en ik weet hoeveel u “het is mijn schuld” nodig heeft! Waarschijnlijk urgenter dan de lucht die u inademt. Dus verlaat alstublieft deze pagina en voer in Google gewoon het woord “Holocaust” in. Dan zult u snel beseffen dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat “deze ongekende misdaad” ooit vergeten zal worden. Omdat het dankzij onze systeemschrijvers helemaal niet kan!

Als u het tien uur durende materiaal over ‘de Shoah’ hebt doorgelezen (ik heb het alleen al over vorige maand), investeer dan – alleen al voor de lol – nog eens ‘een half uur’ en onderzoek wie ‘de producenten’ zijn! Dat wil zeggen, als u de kracht nog hebt om het te doen na smeken om vergeving en knielend op de grond uw voorouders vervloekend. En omdat we de Holocaust niet mogen vergeten, voel ik me ook geroepen om een artikel over dit onderwerp te schrijven. Laten we dus de gruweldaden van de nazi’s niet vergeten. Hier is een kleine lijst:

 • De productie van gekrompen koppen (waarschijnlijk voor decoratieve doeleinden voor de ramen van uw Duitse monster-grootouders).
 • De productie van menselijke zeep (want waar zou u uzelf liever mee wassen dan met het fysieke materiaal van de mensen die u zogenaamd uit de grond van uw hart haat?!).
 • Het vergassen van miljoenen Joden in een ruimte met “houten deuren” (gelukkig voor de “nazi’s” was dit hout zo massief dat het gas niet uit grote ruimtes of deuropeningen kon ontsnappen).
 • Het half uur durende verbranden van duizenden lichamen in moerassige kuilen (wat wisten de nationaalsocialisten dat de begrafenisondernemer van vandaag nog steeds niet weten?).
 • Het verbranden van lijken in ovens direct naast de “gaskamers” (Oké, ik geef toe: de nazi’s waren occultisten).
 • Het dagboek van Anne Frank (dat onder andere geschreven is met een balpen die nog niet in productie was).
 • De executie van de broer en zus Scholl (Duitsland was een van de weinige landen ter wereld dat in oorlogstijd mensen een ordelijk rechtsproces gaf voordat ze geëxecuteerd werden) die in oorlogstijd tot sabotage hadden opgeroepen – maar breng dit niet “per ongeluk” in de context van het woord “hoogverraad”).
 • De voor de hand liggende en nooit veranderde dodencijfers (een interessante video over dit onderwerp hier – U moet dit weten, want daar zijn deze cijfers in zwart-wit, dus een “onweerlegbaar bewijs” van de realiteit van de Holocaust)
 • De film “Sch(w)indlers List” – Schindler’s List – (een film die door de media werd geprezen als een filmdocumentaire van het ware nazi-Duitsland en de hoofdprijs won voor het meest succesvolle werk in de categorie “Fictie”) is natuurlijk een onmiskenbare indicatie.
 • Andere Hollywood-films (ik wacht elke dag op de komst van de groene buitenaardse wezens van de maan, die deze wereld met hun cyber-hydro- wapens bevrijden uit de klauwen van de levende machine-monsters, althans ik heb dat eerder gezien in een Hollywood-film, dus het moet waar zijn).
 • De “laatste brief” uit de Holocaust (een archeologisch wonder) pas vorig jaar teruggevonden.
 • De getuigenissen en overlevende boekschrijvers (lees hier a.u.b. – deze tekst MOET u lezen).

Als mij iets is ontgaan of als ik iets vergeten ben, verontschuldig ik me oprecht, want: “We mogen nooit iets vergeten” en dat zullen we niet doen, want: Geen enkel misdrijf mag ongestraft blijven! Erewoord!

Zodat er geen “misverstanden” ontstaan: Een Holocaust (vertaald uit het Grieks: “volledig verbrand”) heeft plaatsgevonden! Wat “volledig verbranden” betekent, moet u, zoals de Joden (want wij zijn toch allemaal gelijk,) door uw naoorlogse-geboorte-trauma weten. Tenminste als er mensen in uw lijn van voorouders zijn die ongelukkig genoeg waren om het doelwit te zijn van Churchill’s “humane bevrijdingscampagne”. Of als u familieleden hebt die tijdens de Tweede Wereldoorlog als vluchteling naar Dresden zijn gekomen en met fosforbommen “volledig in het asfalt zijn verbrand”!

En nu aan het eind, zoals altijd, iets positiefs: maak je geen zorgen: niets wordt vergeten, want: De misdaden zullen aan het licht komen en de criminelen zullen voor het gerecht worden gebracht! Dit is een natuurwet!

Bron:

https://deutsches-maedchen.com/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on In vergetelheid te geraken…

 1. Macht over nieuws en indoctrinatie is een groot goed.

  Wake up

  Liked by 1 persoon

 2. Wat jammer dat we nooit horen over de periode juni 45′ tot eind 48′ en wat er werd gedaan met Duitstaligen overal in Europa. Lange rijen vrouwen en kinderen met vrachtwagens langs de kant van de weg levend platrijden was een norm, vastgelegd op film terwijl het slachten in werking was. Van de 8 miljoen vluchtende Duitstaligen schijnt de helft Duitsland te hebben gehaald….

  De overwinnaar schrijft de geschiedenis, met alle leugens erbij. Heden ten dagen schrijft de pers en de overheid rustig leugens terwijl ze soms zo doorzichtig zijn dat enkel schaamte voor broddelwerk leveren gepast zou zijn.

  Ik heb besloten de holocaust net als alle andere geschiedschrijving niet langer voor waar aan te nemen maar als propaganda, hoe kan ik iets voor waarheid aannemen terwijl het geflankeerd word door rijen leugens?
  In “museum” Overloon en het geval bij Groesbeek worden dagelijks kinderen geindoctrineerd en voorgelogen over de geschiedenis en de rol van de “bevrijders” en de “kwaden”, maar eigenlijk is het verkopen van leugens aan het nageslacht een misdaad die vele malen groter is. Immers, wie een huis ofwel een toekomst bouwt opleugens en op die basis dus beslissingen neemt zal nooit baas over eigen leven worden, want de vrijheid is reeds bij de eerste indoctrinatie les ontnomen.

  Vrijheid begint bij eerlijkheid, bij het objectief geven van informatie. Enkel op die basis kun je voor het nageslacht de ware les van de waarde van het leven meegeven. Al het andere is ene vorm van africhten, hersenspolen en opzadelen met eennvals wereld en mensen beeld.
  Wat nu gebeurd is misdadig en in de huidige context van asiel en omvolking meten met hele verschillende standaarden. Rasicme is menselijk, maar het eigen volk benadelen is verraad en onlogisch. Als de waarheid niet past in het te presenteren plaatje, dan moet het te presenteren plaatje worden herzien, niet de waarheid.

  Duchesne.

  Liked by 1 persoon

 3. syberspees // augustus 15, 2018 om 10:13 //

  Ik heb 40 45 altijd kritiekloos als waarheid aangenomen. Dat is opzich, in een tijd van het altijd maar kritiek te moeten hebben/ontvangen, eigenlijk al verdacht. Daar is nu wel een eind aangekomen. Israël bestaat nu en is een machtig land. Alle Joden kunnen daar nu heen en bevrijd zijn van alle vormen van antisemitisme en nog gaan ze niet? Wat doen ze hier nog? Ik denk dat we die blablaocaust maar zo snel mogenlijk moeten vergeten.
  Ik ben er al helemaal klaar mee.

  Like

 4. Ik vind ’t maar een flutstrafje, 8 miljoen tegen 1 Zoon van, maar ja, wij katholieken zijn het al lang vergeten. Moesten er meer doen.

  Like

 5. Voor de goede orde, ik ben hobbiekatholiek, eerst vanwege opoe en daarna vanwege de halve hanen met kerstmis en de tokjes met pasen, ook heb ik daardoor undercover toegang tot de school van de kleinkids om eventuele rare bepotelpaters op te sporen.

  Like

 6. @Duchesne // augustus 15, 2018 om 08:33 //

  Ik had het niet beter kunnen verwoorden.

  Like

 7. Eberhard was bezig met een radicaliseringsprogramma dat kan je in Amsterdam niet op voorhand verkondigen dan gaat het feest niet door.

  Marianne Tiemen heeft eens geprobeerd de halal slachterij aan te pakken dat is niet gelukt omdat onder andere de Joodse Gemeente Amsterdam daar fel op tegen was vanwege hun koosjer slachten als halal niet meer word getolereerd dan koosjer ook niet.
  Voor Tiemen maakt het niet uit of het koosjer of halal heet ze wil dierenleed aanpakken.
  Ook dat feest ging niet door.

  Eberhard was voorstander van eens in de 5jaar herdenken.
  En naar meer onderzoek over de rol van Nederlanders tijdens de Jodenvervolging.
  Dat feessie ging ook niet door.

  Joodse Gemeente boos op Van der Laan

  Gepubliceerd: 10 mei 2010 13:32
  Laatste update: 10 mei 2010 15:23

  AMSTERDAM – De Joodse Gemeente Amsterdam (NIHS) stoort zich aan een opmerking over de Jodenvervolging van oud-minister Eberhard van der Laan. Dat heeft de Joodse Gemeente maandag laten weten.

  Van der Laan betoogde op 4 mei in zijn toespraak in het Haagse perscentrum Nieuwspoort dat meer onderzoek nodig is naar de rol van de Nederlanders tijdens de Jodenvervolging.
  Dit onderzoek zou volgens Van der Laan, die kandidaat is voor het burgemeesterschap in Amsterdam, moeten aantonen dat het niet past om Nederlanders te betichten van een ‘slappe houding’ tijdens de Tweede Wereldoorlog.
  In zijn rede stelde Van der Laan dat het verwijt van een slappe houding kan worden opgevat als een ‘veroordeling’ van de Nederlanders. De voormalige advocaat vindt dat dit verwijt dan wel eerst bewezen moet worden.
  Vermoeden
  Hij sprak het vermoeden uit dat de Nederlanders waarschijnlijk ”net zo flink of net zo slap waren” als de mensen in andere landen.
  Hij suggereerde dat meer historisch onderzoek nodig is naar deze houding en dat we in afwachting daarvan ”ons oordeel opschorten”. Van der Laan sprak wel zijn afschuw uit over de collaboratie.
  Het NIHS noemt de woorden van Van der Laan ”stuitend en niet juist”. Volgens de raad gaat de oud-minister voorbij aan de geschiedenis.
  Empathie
  Bovendien toont hij weinig empathie voor de joden en maakt hij zich volgens de raad daarom bij voorbaat ongeschikt voor het burgemeesterschap. Tijdens de oorlog is het grootste deel van de 80.000 joodse inwoners van de hoofdstad afgevoerd.
  Van der Laan zei op 4 mei ook dat de Tweede Wereldoorlog met gedeeltelijk pensioen moet. Hij verwees naar een onderzoek waaruit zou blijken dat 30 procent van de 55-plussers voorstander is van een herdenking om de vijf jaar.
  Door: ANP

  Like

 8. Von Puffelen // augustus 15, 2018 om 20:07 //

  Check out Asscher Cohen joodse raad WO2.

  Like

 9. Correctie: Eberhard was bezig met een antiradicaliseringsprogramma*

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s