Nieuw

Australisch parlementslid wil verbod op moslims: “Ze laten consequent zien dat ze het minst in staat zijn te assimileren en te integreren”

Foto: Screenshot ABC News van Fraser Manning.

Een Australische politicus werd woensdag op grote schaal aangevallen nadat hij “een definitieve oplossing” voor immigratie eiste en opriep tot een terugkeer naar het beleid van Wit Australië, dat de “Europese christenen” bevoordeelde.

Senator Fraser Anning van Queensland, die tijdens zijn maidenspeech de beruchte nazi-zin van Adolf Hitler gebruikte over een definitieve oplossing van joodse mensen in Europa was verbaasd.

Hij riep ook op tot een verbod op moslimmigranten en verdedigde het op ras gebaseerde immigratiebeleid van ‘White Australia’, dat sinds 1901 gedurende zeventig jaar van kracht was.

– Wij als natie hebben het recht om te eisen dat zij die hier mogen komen hoofdzakelijk de historische Europees-Christelijke samenstelling van de Australische maatschappij weerspiegelen, zei Anning in het Australische parlement afgelopen dinsdag.

“Degenen die hier komen moeten assimileren en integreren”

Hij voegde eraan toe dat “de etnoculturele diversiteit in veel voorsteden tot gevaarlijke niveaus is gestegen”.

– Als directe reactie hierop is zelfsegregatie, met inbegrip van witte vlucht uit armere binnenstedelijke gebieden, de norm geworden”.

Anning riep op tot het verlagen van de immigratievolumes en een verbod voor moslims, waarbij hij zijn oproep rechtvaardigde door te zeggen dat ze “consequent hadden laten zien dat ze het minst in staat waren om zich te assimileren en te integreren”.

– Hoewel moslims niet allemaal terroristen zijn, zijn alle terroristen tegenwoordig wel moslims, dus waarom zou iemand er meer van willen hebben?

Immigratie blijft een heet hangijzer in Australië, te midden van de bezorgdheid over banen en overbevolking in de grote steden.

Uit gegevens die vorige maand zijn vrijgegeven, blijkt dat de migratiecijfers vorig jaar een dieptepunt van tien jaar bereikten, waarbij de jaarlijkse inname met 20 000 tot 162 000 daalde, vanwege de verscherping van de doorlichtingsprocedures..

Onder leiding van premier Malcolm Turnbull, die Australië benadrukte als een van de meest succesvolle multiculturele samenlevingen ter wereld, leidden de opmerkingen van Anning tot reacties van alle kanten uit de politiek.

– We verwerpen dit, we veroordelen racisme in welke vorm dan ook en de opmerkingen van senator Anning worden terecht door ons allemaal veroordeeld en verworpen, zei hij.

Ondanks de kritiek was Anning woensdag niet berouwvol en beweerde hij het verband tussen de zinsnede “definitieve oplossing” en nazi-Duitsland niet te kennen.

– Ik heb nergens spijt van, ik ga me niet verontschuldigen of spijt hebben van iets wat ik zeg, zei hij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Australisch parlementslid wil verbod op moslims: “Ze laten consequent zien dat ze het minst in staat zijn te assimileren en te integreren”

 1. polderboy // augustus 15, 2018 om 20:57 //

  Je moet wel een gigantisch boord voor je kop hebben, om te beseffen dat een islamiet zich nooit aanpast. Een verse goor stinkend drol gaat ook echt niet lekker ruiken hoor.

  Like

 2. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 3. Ze passen zich prima aan hoor, in zuidoost brabant rijden ze de huizen nu langs met lijsten van sportschutters en jagers, en noteren ze gegevens. Nee, hou maar rekening met een hele goede “assimilatie”, ze weten straks nog welke onderbroek je op welke dag aan hebt. Lokaal tappen ze het internet bij de verdeelstations al langere tijd af op zoek naar wie goud of andere zaken besteld maar deze week zijn ze aan het kijken waar iedereen die nog iets van verweer kan voort brengen woont….gaat niet lang meer duren voordat ze gaan bewegen. Het zal als incident op incident worden gezien, en stil worden gehouden waardoor het steeds weer een verrassing is voor wie bezoek krijgt.
  Tegen de verwachting in zijn ze heel effectief aan het “assimileren”, de politie snapt niet eens wat er allemaal gebeurd, die zien enkel de flitskast en de frisdrank automaat op het bureau.
  De tijd van de politie is een beetje over, de gemiddelde straatagent mag of durft allachtonen niet meer aan te pakken, het gevolg is dat ze zelf en hun famillie in de persoonlijke sfeer worden aangevallen of dat ze van de baas op hun donder krijgen als ze wel een bidkleedjesvreter of een zandneger arresteren.

  Verwacht geen legers die door de straten marcheren, maar gewoon autotjes die stoppen, pakken wat ze willen en wegrijden, slachtoffers achterlatend. U zal het nauwelijks in de krant lezen, of enkel de hoofdregel en verder geen informtatie waardoor we eignelijk totaal niets weten maar wel worden opgejaagd, zoals we al gewend aan het worden zijn.
  Het word altijd criminaliteit genoemd, omdat terorrisme of islamisme aangeeft dat de staat faalt en dat het probleem niet meer te hanteren is.
  Criminaliteit is immers altijd de schuld van te lage overheids budgetten….

  Op EJBron stast een foto van een agent die marrokaanachtigen een vuurtje geeft. Dit is symbolisch voor het beeld onze beschermer, dienstbaar tot op het bot. Mij geeft het een duidelijke indruk dat ik in nood geen redding uit die hoek hoef te verwachten.

  Verenig u, meer zit er niet meer in de hoge hoed van onze “elite”. Visieloos, respectloos en wezenloos, maar wel met een vette bankrekening.

  Verenig u.

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // augustus 17, 2018 om 00:07 //

  Ik heb meerdere agenten gesproken die ik ken en zij zijden dat de politie allang machteloos is gemaakt om dat moslim tuig aan te pakken.
  Onafhankelijk van elkaar waren ze van mening dat ze de overhand hebben en dat de politie machteloos is
  Dit werd mij twee jaar geleden al verteld.

  Like

 5. Waarom krijgen verstandige mensen altijd de mond gesnoerd?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s