Nieuw

Asieljihadisten ontdekken de goederentrein als vervoermiddel naar Duitsland

De “vluchtelingen” die in Italië aankwamen, hebben een nieuwe manier gevonden om naar het beloofde land “Dschörmoney” te reizen. Ze beklimmen bij nacht en ontij goederentreinen in Noord-Italië, die vervolgens door Zwitserland naar Duitsland reizen, waardoor migranten illegaal en gratis binnen kunnen komen.

Dit soort reizen is echter niet geheel risicoloos. Ook al is de snelheid van goederentreinen beduidend lager dan die van reizigerstreinen, zelfs 60 km/u gaat meestal gepaard met aanzienlijk letsel bij een val van een trein. Daarnaast dragen de hoogspanningskabels 15.000 volt, wat zeker een vonk kan genereren tot anderhalve meter afstand. Als u op een open goederenwagen zit en door zo’n vonk wordt getroffen, is de reis waarschijnlijk voorbij.

De federale politie in Zuid-Baden-Württemberg reageerde snel op de toename van het aantal migranten dat op deze manier de staat binnenkwam en verscherpte de controles op treinen en spoorlijnen. In de eerste helft van dit jaar zijn al 254 illegale migranten opgepakt. Ter vergelijking: in het voorgaande jaar werden slechts enkele van dergelijke treinreizigers gesnapt. Naast de toegenomen patrouilles van de spoorlijnen, maakt de federale politie nu zelfs gebruik van helikopters en speciale eenheden, meldt een woordvoerster van de Federale Politie-Inspectie Weil am Rhein geciteerd in de krant “Bild“.

Een soortgelijke ontwikkeling had zich eerder al voorgedaan op de route van Noord-Italië via Oostenrijk naar Duitsland. Maar zowel de politie in Verona als het startstation als de Oostenrijkse autoriteiten en uiteindelijk ook de Beierse grenspolitie hebben hun controles geïntensiveerd en zo de toegang tot de Beierse toegangswegen beperkt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s