Nieuw

Arabier haalt 12-jarig Zweeds meisje uit haar ouderlijk huis en verkracht haar

Een 26-jarige Arabier haalde afgelopen winter een 12-jarig Zweeds meisje uit haar ouderlijk huis en huurde voor één nacht een vakantiehuisje in Ågarp, waar hij het meisje eerst uitnodigde om marihuana te roken en haar vervolgens ’s nachts verkrachtte.

De kinderverkrachter Hassan Akily uit Malmö.

De Arabier Hassan Akily (19910529-8351) uit Malmö is gisteren door de districtsrechtbank van Halmstad veroordeeld voor kinderverkrachting, vier gevallen van seksueel misbruik en verschillende drugsmisdrijven. Nadat hij afgelopen herfst op sociale media vier maanden contact had gehad met een 12-jarig Zweeds meisje, haalde hij op een avond in december verleden jaar het meisje uit haar huis op en huurde een vakantiehuisje, waarin hij ’s avonds en’ s nachts marihuana aanbood en haar verkrachtte.

Het vonnis werd 2,5 jaar gevangenisstraf en 12.700 euro schadevergoeding.

Het meisje besloot een dag van huis weg te lopen en Akily ging met auto van Malmö naar de stad waar ze woonde en haalde haar om ongeveer 18 uur op. Akily reed vervolgens zuidwaarts naar Malmö, maar stopte onderweg en huurde voor een overnachting een vakantiehuisje in het stadje Ågarp. In het huisje waar ze overnachtten, nodigde hij het meisje uit om marihuana te roken en verkrachtte hij haar tijdens de nacht.

Akily probeerde ’s nachts geslachtsgemeenschap met het meisje uit te voeren en negeerde haar protesten dat ze daar nog niet oud genoeg voor was en haar pijn deed. Toen het niet lukte, dwong hij haar tot orale seks.

In het vonnis kan men lezen:

“Hassan Akily heeft Gecensureerd NN1 lichaam betast, met inbegrip haar borsten, haar vagina, duwde zijn vingers in haar vagina en had toen geslachtsgemeenschap met haar door zijn geslachtsdeel, in ieder geval gering, in haar vagina te duwen. Hassan Akily heeft vervolgens Gecensureerd NN1 gedwongen om orale seks op hem te verrichten. Gecensureerd NN1 was 12 jaar op het moment van de gebeurtenissen. Het gebeurde in Ågarp in de nacht van 27 op 28 december 2017 in de gemeente Halmstad. Het duwen van de vingers in de vagina van Gecensureerd NN1 en het dwingen tot orale seks zijn seksuele handelingen die vergelijkbaar zijn met gemeenschap.

Hassan Akily deed de daad met opzet. Hassan Akily had op zijn minst een redelijke aanleiding om aan te nemen dat de eiseres jonger was dan 15 jaar.”

In de delen van het verhoor die in het arrest worden geciteerd, kan men duidelijk lezen hoe onvolwassen het meisje is, ze heeft nauwelijks een woordenschat om te beschrijven wat Akily met haar heeft gedaan tijdens die nacht en ze vindt het zeer moeilijk om erover te vertellen. Het meisje wilde geen seks met hem, maar kon zich niet goed genoeg verbaal verdedigen om Akily om te doen stoppen.

Bron:

Halmstads TR B76-18 Vonnis 2018-08-14 (PDF)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Arabier haalt 12-jarig Zweeds meisje uit haar ouderlijk huis en verkracht haar

  1. templars2017 // augustus 16, 2018 om 01:50 //

    je moet daar geen woorden aan vuil maken , doe hem hetzelfde aan ,laat uw fantasie maar los…..

    Like

  2. Het kind heeft vast geen vader die ruim de tijd neemt om in universeel begrepen taal recht gedaan te krijgen en daarmee aanzet tot veranderingen op justitie dat doorgaans slechts verandert als escalatie dreigt?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s