Nieuw

Nigeriaans kinderverjaardagsfeestje in Duitsland ontspoort: Elf patrouillewagens in actie

Foto ter illustratie.

Een Nigeriaans kinderverjaardagsfeestje in Gemmrigheim is geëindigd met een grote politieoperatie.

Volgens politierapporten had een Nigeriaanse familie voor de viering op zaterdagmiddag ongeveer 50 landgenoten uitgenodigd. In de aanloop naar het evenement hadden de organisatoren de buren geïnformeerd met informatiefolders en sommige uitgenodigd. Rond 16.10 uur was het echter te luid geworden voor een buurman en kondigde dit uiteindelijk met luide toon aan.

In de verhitte stemming en met het temperament van de nieuwe Nigeriaanse burgers werd toen een tafel omgestoten en verschillende flessen werden gebroken. De 49-jarige klager vluchtte naar huis en belde de politie.

De politieagenten ter plaatse ontmoetten overwegend onredelijke in toenemende mate agressiever wordende Nigeriaanse feestvierders en moesten versterkingen oproepen om de situatie onder controle te krijgen. Uiteindelijk waren er elf patrouillewagens nodig om het kinderverjaardagsfeestje tot bedaren te brengen. Een 37-jarige dronken Nigeriaan moest met de politie mee naar het politiebureau om hem over een mogelijke overtreding van de verblijfswet te ondervragen. De asielzoeker verzette zich hiertegen en moest uiteindelijk onder arrest meegenomen worden, meldt Tag24 magazine.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s