Nieuw

Neger rijdt weer een paar mensen overhoop, maar het heeft absoluut niets met terrorisme te maken – zeggen ze

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Neger rijdt weer een paar mensen overhoop, maar het heeft absoluut niets met terrorisme te maken – zeggen ze

 1. Henk der Niederlander // augustus 14, 2018 om 11:32 //

  Vanavond in elk geval bij de NPO maar zonder beelden, want dan zou te zien zijn dat er een zwarte aap achter het stuur zat en dat kan niet wegens diversiteit of zo iets.

  Like

 2. Wellicht een moslimneger die een seintje van allah had gekregen dat er weer een aantal zogenaamde ongelovigen dood moesten.

  Like

 3. Hoe zit het eigenlijk met het voorval van een paar dagen geleden in Canada? Daar hoor je niets meer over, het enige wat we weten is dat het een 34 jarige man betrof en daarna werd het stil.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s