Nieuw

Migranten in Griekenland zijn ontevreden met hun luxe appartement – willen in het stadscentrum wonen

Screenshot YouTube.

Vluchtelingen uit de stad Thebe blokkeerden de oude rijksweg die Thebe met Athene verbind. Ze protesteerden tegen de ‘slechte omstandigheden’ van hun huizen en voorzieningen.

De migranten eisten dat ze appartementen in de stad zouden krijgen in plaats van de huizen die de staat hun ter beschikking stelt. Het moet genoteerd worden dat migranten-hotspot van Thebes waarschijnlijk de meest luxueuze hotspot in Griekenland is.

Thebes heeft vele faciliteiten voor vluchtelingen, waaronder een school, een speeltuin, een kliniek voor vrouwengezondheidszorg en een pathologie kliniek, evenals gratis WiFi. De huizen zijn voorzien van airconditioning en van alle gemakken.

Terwijl dit gebeurde, blokkeerden migranten van een andere migrantenhaard in de buurt van Athene de oude rijksweg die Athene met Korinthe verbindt.

De oude rijksweg Athene – Korinthe is in feite de enige verbindingsweg naar  Elefsina – Megalo Pefkos – Megara, voor een bevolking van bijna 100.000 inwoners en werknemers. Een feit dat de protesterende migranten niet leek te storen.

Dit soort protesten is illegaal in Griekenland en strafbaar met zware straffen, maar de Griekse regering tolereert dit soort gedrag van de migranten op schandalige wijze.

Met dit in het achterhoofd zijn de brute aanvallen van de Griekse politie op Griekse patriotten die op dezelfde manier proberen te protesteren nog schandelijker.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Migranten in Griekenland zijn ontevreden met hun luxe appartement – willen in het stadscentrum wonen

 1. antiislamnu // augustus 14, 2018 om 10:09 //

  Politie is ook hier niet je beste vriend

  Like

 2. zet ze verdorrie in varkens stallen, verwende rot eisende krengen, ik zou ook wel in een luxe apartement willen wonen

  Like

 3. ‘T zijn geen Grieken meer als vroeger 😦

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s