Nieuw

Leven van linkse politica werd ‘een nachtmerrie’ nadat zij de waarheid had verteld over de islamitische verkrachtingsbendes in het VK

Het was een van de grootste schandalen die het Verenigd Koninkrijk ooit op zijn grondvesten heeft doen laten schudden. De islamitische kindermisbruikers-bendes van Rotherham. Kwetsbare tienermeisjes werden gelokt, verhandeld en verkracht door bendes van islamitische mannen. De mishandelingen die zich direct onder onze neus afspeelden, waren bekend bij de autoriteiten die ervoor kozen een oogje dicht te knijpen en geen actie ondernamen.

Sarah Champion, gemeenteraadslid voor Rotherham, schreef een jaar geleden een krantenartikel voor The Sun, waarin ze het probleem van de uitbuiting van blanke meisjes door Britse moslimmannen aan de orde stelde.

In een interview met The Telegraph omschrijft ze de response als een nachtmerrie.

“Sociale media werd gek. Het was een tsunami”, zegt Champion. “Ik had extreemrechts op me hielen die beweerde dat ik de kinderverkrachtingen had verdoezeld, dat ik in feite zelf een verkrachter was [Rotherham had een linkse gemeenteraad in de tijd dat de bende’s actief waren], terwijl extreemlinks me een racist noemde”.

Ze had de enorme omvang van de reacties nooit verwacht, hoewel ze dacht dat het wel wat golfbewegingen zou teweegbrengen. Sinds het jaar van de dreigementen komt zij  in aanmerking voor politiebeveiliging op het hoogste niveau. De mate van verontwaardiging over haar woorden heeft er bijna toe geleid dat haar leven uit elkaar viel.

Een week na haar artikel zag zij zich genoodzaakt ontslag te nemen als Shadow Secretary of State for Women and Equalities.

In maart publiceerde de actiegroep ‘Just Yorkshire’ een rapport waarin ze beweerde dat moslims in Rotherham als gevolg van haar artikel het slachtoffer zijn geworden van racistische mishandelingen, wat weer een golf van bedreigingen tegen Champion tot gevolg had.

Het is gebleken dat de terughoudend van de politie en andere autoriteiten om de bendes in Rotherham en elders te onderzoeken, uit angst om ‘racistisch’ te worden genoemd, het misbruik van de meisjes heeft mogelijk gemaakt.

Hoewel de minister heeft verklaard dat etniciteit duidelijk belangrijk is om te begrijpen hoe bendes werken, heeft zij alle parlementsleden die Aziatische bendes in hun kiesdistricten hebben gehad, overgehaald om een partijoverschrijdende werkgroep op te richten die met succes lobbyde voor minister van Binnenlandse Zaken Sajid Javid voor onderzoek.

De gebeurtenissen in Rotherham, Rochdale, Telford, Newcastle, Oxford en overal waar seksuele uitbuiting van kinderen plaatsvindt, vertonen dezelfde patronen.

Sarah heeft ook veel steun ontvangen. Sinds haar artikel en in de nasleep van de onthulling dat het ministerie van Binnenlandse Zaken visa heeft goedgekeurd voor mannen die naar Groot-Brittannië komen in gevallen met gedwongen huwelijken, heeft Karma Nirvana, een toonaangevende hulpdienst voor Aziatische meisjes in Derby, gezegd dat ze “schouder aan schouder staan met Sarah Champion en andere politici in alle partijen die eerlijk spreken over deze kwestie”.

Ondanks de nachtmerrie van het afgelopen jaar weegt de steun die Sarah heeft ontvangen zwaarder dan de bedreigingen. Ze heeft geen plannen om af te treden en zal haar zoektocht naar bescherming voor de Britse meisjes voortzetten: “Dat is het vreemdste, het plichtsbesef en de verantwoordelijkheid die je voelt bij deze baan”, zegt ze. “Ik heb nog een lange weg te gaan”.

Sarah Champion’s artikel in The Sun:

“Groot-Brittannië heeft een probleem met Britse Pakistaanse mannen die blanke meisjes verkrachten en uitbuiten. Daar. Ik zei het. Maakt dat mij racist? Of ben ik gewoon bereid om dit verschrikkelijke probleem aan te kaarten voor wat het is?

Te lang hebben we het ras van deze misbruikers genegeerd en, erger nog, geprobeerd het te verdoezelen. Niet meer. Deze mensen zijn roofdieren en de gemene deler is hun etnische erfgoed.

We moeten volwassen gesprekken voeren, hoe onverteerbaar ook, of over een half jaar zullen we weer hetzelfde scenario hebben.”

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/08/leftist-politicians-life-became-a-nightmare-after-telling-the-truth-about-muslim-rape-gangs-in-the-uk/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s