Nieuw

Dr MacDonald: The Puritan Intellectual Tradition in America

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Dr MacDonald: The Puritan Intellectual Tradition in America

 1. Scrutinizer // augustus 14, 2018 om 14:09 //

  47 minuten?
  Kan je ons overtuigen dat het de moiet waard is door er misschien 5 a 10 lijntjes aan te wijden?

  Like

 2. The history of the (Jewish) left and their war on white America.

  Dat vat het denk ik wel ongeveer kort samen.

  Like

 3. I do not like war

  Like

 4. De menselijke geschiedenis is er eentje van oorlog.
  Het is niet anders.

  Like

 5. De menselijke geschiedenis is er idd eentje van oorlog met dat verschil dat wij heden ten dage beland zijn in een oorlog waar we onszelf niet mogen verdedigen want dat is racistisch fascistisch xenofoob islamofoob intolerant niet-empathisch niet-inclusief niet-divers extreem-rechts nationalistisch en ga zo maar door. Het bizarre is dat dat hoofdzakelijk wordt opgelegd door ‘eigen volk’. Blijf het herhalen; naar mijn weten is iets soortgelijk niet eerder voorgekomen in de geschiedenis van de mensheid.

  Like

 6. Waar de lezing min of meer op neerkomt is dat de witte herders (> blanke elite) ervan uitgingen, en gaan, dat hun witte schapen (> het blanke volk) hetzelfde zijn als de zwarte schapen (> alle niet-blanken) en dus op exact dezelfde manier te hoeden zouden zijn. Ergo, ze dachten wel even met hetzelfde gemak van veestapel te kunnen veranderen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s