Nieuw

De regenboogvlag: symbool van een totalitair systeem

In het tweede deel van de filmtrilogie God’s Not Dead moet een geschiedenisdocente zich voor een rechter verantwoorden omdat ze een vraag over geweldloos verzet beantwoordde met een verwijzing naar de bijbel.

Het bestuur van de Martin Luther King-school – veelzeggend zonder ds. in de naam! – zette de onderwijzeres op non-actief en nadat zij weigerde haar excuses aan te bieden spanden ze een proces tegen haar aan. Fictie op celluloid, maar een gebeuren dat ondertussen realiteit is. Voorstanders van het traditionele huwelijk en activisten die zich uitspreken tegen gender mainstreaming krijgen steeds vaker te maken met haatmail, fysieke bedreigingen, sociale media-ban en juridische procedures.

Gerard Koning, Novini >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on De regenboogvlag: symbool van een totalitair systeem

 1. Republikein // augustus 15, 2018 om 06:31 //

  Vroeger was alles beter, 3 Chinezen en een contrabas.

  Like

 2. Homo’s kunnen trouwen en kinderen adopteren. So wordt een nieuw generatie van pedofielen door de mens gemaakt, niet door God.

  Like

 3. Dit zijn de effecten van het cultureel-marxisme met aan de basis bewegingen zoals de Frankfurt School. Nou, die kennen we wel. Orwell’s 1984 in optima forma. De tirannie van het zio-marxisme ofwel de synagoge van Satan.

  Like

 4. Zelfs de Regenboog misbruiken die Linkse
  idioten.

  Like

 5. Graag wil ik jullie attent maken op twee Ted talks :

  https://vigilantcitizen.com/latestnews/this-tedx-talk-attempts-to-normalize-pedophilia/

  de laatste ted talk door : Madeleine van der Bruggen

  een bewogen groet

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s