Nieuw

Allah heeft niets met die Lira…

by Zeepertje

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

đź—Ł Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…
Including some additional good stuff.

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Allah heeft niets met die Lira…

 1. Jack vanderVeen // augustus 14, 2018 om 07:35 //

  Allah zal zich nimmer mengen in ’s wereldse geschillen.
  Derhalve snap ik ook die achterlijke sporters niet, die op het veld op hun knieën gaan of een kruisje slaan.
  Dat was de kracht van Allah zegt men bij winst. Maar bij verlies hoort men geen enkele lul iets te zeggen.
  Zo ook met de valuta, men weet dat principes geld kosten en alleen verliezers maakt onder de zwakkeren.
  Derhalve ziet men hier een eigen belang. Want hoeveel dollar zal zoon lief hebben ingewisseld voor lira’s om steun te betuigen aan de lira? Mogelijk evenveel als u. WEL zal hij snel lira’s naar dollars nog gecasht hebben, dat wel weer.
  Zo ook vriend Erdogan himself

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s