Nieuw

Zweedse vrouw heeft date met Irakees: een chaotische ontwikkeling

Pixabay.

Een vrouw werd beroofd door een Irakees na een mislukte onlinedate. De twee ontmoetten elkaar in het appartement van de Irakees, toen de vrouw vandaar vertrok, volgde de man haar en zowel mishandelde als beroofde haar.

Op 10 juni werd een vrouw in Malmö na een afspraak onder mesbedreiging beroofd door een 29-jarige Iraakse man. De man stal een tas met paspoort, geld en make-up.

De man en de vrouw hadden besloten elkaar te ontmoeten in het appartement van de Irakees. De man beweert via een app in de mobiele telefoon met elkaar in contact te zijn gekomen, wat de vrouw ontkent. De twee ontmoetten elkaar in het appartement waar de Irakees dronken werd van bier terwijl de vrouw zich steeds ongemakkelijker voelde en probeerde het appartement te verlaten.

De vrouw verliet het appartement en begon weg te fietsen, daarna rende de Irakees achter haar aan. De vrouw stopte en de twee begonnen te praten. De man zou toen de vrouw hebben geschopt, geslagen en haar tas gerukt terwijl hij een mes had.

Toen de politie arriveerde, werd buiten het appartement van de Irakees op de stoep een mes en een handvat van een damestas gevonden.

Volgens de vrouw hadden ze in het appartement van de man gehangen tot ze 500 kronen (50 euro) aan een vriend moest gaan betalen, waarna de Irakees haar 1500 kronen gaf en eiste dat ze bleef overnachten. De man werd boos toen ze niet wilde blijven slapen. Toen ze daarvandaan weg begon te fietsen, wilde de man het geld terug hebben, ze weigerde en werd daaropvolgend geslagen en geschopt.

Volgens de man hadden ze elkaar ontmoet via een dating app en ging ze met hem mee naar huis. Hij zegt dat hij naar het toilet ging en toen hij terugkwam was zijn portemonnee geopend en leeg, vervolgens beschuldigde hij de vrouw ervan zijn geld te hebben gestolen.

De openbare aanklager eiste deportatie, maar dit werd geweigerd: “Het onderzoek wijst niet uit dat er een risico is op herhaling”.

De man werd veroordeeld tot 7 maanden voorwaardelijk en een schadevergoeding van 7624 kronen (750 euro).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zweedse vrouw heeft date met Irakees: een chaotische ontwikkeling

 1. templars2017 // augustus 13, 2018 om 14:05 //

  Ze gaan het nooit leren hoor nooit!!!

  Like

 2. Een vreemd verhaal. Het gaat om geld dat die vrouw van die Irakees zou krijgen? Het zal wel een geval van illegale hoererij zijn geweest.

  Like

 3. Yep.
  Ik zat erop te wachten of iemand anders dit ook door had.
  Ze liegen allebei. Het gaat inderdaad om prostitutie. Wat in Zweden illegaal is. Waarbij het vreemde geval in Zweden voordoet dat de vrouw in zo’n geval niet vervolgd wordt. De man wel. De vrouw wordt dan wel als prostituee geregistreerd.
  Kortom: De man wilde niet nog een extra sanctie oplopen en de vrouw wilde niet als prostituee geregistreerd worden.

  Like

 4. Waarschijnlijk wilde die na de verleende dienst zijn geld terug. Ik heb in een ver verleden in een bordeel gewoond en heb ooit is met een meisje achter het raam een soortgelijk verhaal meegemaakt. Een Arabier die na de dienstverlening zijn geld terug wilde, waarschijnlijk krijgen ze dan ineens berouw, of iets met hun koranregels,
  Dat werd nog een hele scène. Die moest ik letterlijk de deur uittrappen. Daarna heeft-ie een kwartier voor de deur staan smeken of-ie zijn geld kon terugkrijgen. Wat een vreselijk irritant volk.

  Like

 5. Pepperspray meenemen op klantenbezoek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s