Nieuw

Wij gaan aan de Raki en Baklava en van het uitzicht genieten – Doomsday is here

Deze Hebreeuwse herenclub had ingezet op 7.1, maar daar hoeven we ons nooit zorgen over te maken, die komen rijker uit elke crisis:

En dit betekent dat ook de wankele Deutsche Bank eindelijk omlazert en dat is het einde van de euro, en het einde van de euro betekent het einde van de EU.

Morgen snel even je europapiertjes bij het krieken van de dag inwisselen voor Dollars, Zwitserse Franken en Noorse Kronen om het laatste zetje te geven.

Hadden we na de vorige crisis de banken maar moeten herinrichten, want dat is uiteindelijk de enige oplossing. Gewone spaarbanken voor de gewone consument vallen niet om, ze vallen slechts om omdat ze verknoopt zijn met het investeringsvehikel van de bank. Splits die twee en dan kunnen we zonder veel problemen de investeringsjunks om de zoveel tijd laten klappen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

18 Comments on Wij gaan aan de Raki en Baklava en van het uitzicht genieten – Doomsday is here

 1. Zoals mijn grootmoeder eens zei:
  Vroeger waren we allemaal arm, maar was het een stuk gezelliger.

  Like

 2. Ik vind het met die raki er bij ook best te doen 😉

  Like

 3. Ik heb er best wel een boterham minder voor over om al die islamieten uit armoe weer terug zien te tiefen naar waar ze vandaan zijn gekomen.

  Like

 4. Republikein // augustus 13, 2018 om 00:54 //

  Raki komt uit Griekenland.
  Hihi.

  Like

 5. Daar heet het Ouzo, vrind 😉

  Like

 6. Als sinasappelplukker kregen we tot 80% en dan een karaf water erbij zodat je zelf kon bepalen …

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // augustus 13, 2018 om 01:35 //

  En alleen geschikt voor doorgewinterde drankorgels Republikein, als je na het drinken van de normale alcoholica een klein tikje met een klein hamertje krijgt, na een slok raki krijg je echt een dreun met een voorhamer ! Na twee glaasjes ga je al gek lullen en als je desondanks doorgaat…..

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // augustus 13, 2018 om 01:37 //

  En mijn kennismaking met Raki was wel degelijk in Griekenland trouwens.

  Like

 9. Dat moet dan in het bezette deel geweest zijn, want geen rechtgeaarde Griek zal dat drinken.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // augustus 13, 2018 om 02:18 //

  Zou het niet durven zeggen maar het was tijdens mijn eerste vakantie naar Griekenland.
  Kreta om precies te zijn en we kregen het gratis van een winkelier waar we een paar keer inkopen hadden gedaan, hij dronk zelf lustig mee En het was mede door die waanzinnige gastvrijheid van de Grieken dat ik verliefd werd op dat land. De keer erna was wederom Kreta maar in een andere plaats en de derde en tevens laatste maal was naar Zakynthos je weet wel van de schildpadden.

  Like

 11. Kreta heb ik slechte herinneringen aan ondanks dat ik er nooit geweest ben.

  Like

 12. ouzo, is dat niet dropsmaak drankje?

  In iedergeval deze janktrut is verantwoordelijk

  Like

 13. Raki is Kreta, Ouzo is Griekenland. RAki hebben ze tegenwoordig met smaken, honing, maar ook lokale kruiden. Het is lekker, overal op Kreta krijg je het gratis aangeboden……Ouzo is ook lekker, het is famillie zeg maar. Het lekkerste dat ik ooit heb geproefd qua stookdrank is Calvados, illegaal gestookt, ruim 30 jaar oud en de voorrraad van een zoon wiens vader het spul stookte. Hij had 9 flessen, ik kreeg er een….dat is pas een cadeau….
  Een slokje in de mond, en een soort mistig iets voel je door je hoofd naar je hersenen stijgen, complete harmonie was dat. XTC haalt het er niet bij.

  Voor de kleine Turk is dit soort gedoe natuurlijk funest, die krijgen vooral op het platte land de klappen van de beslissingen van hun intelligente stadsgenoten te betalen…iets wat bij een zogenaamde marktgestuurde economie blijkbaar hoort.
  Aandelenmarkt gestuurde economie dan wel, zegt men er nooit bij.
  Kunstmatige economie, een luchtbel zoals je met veel zaken kunt zien. Er worden meer aandelen in goud op papaier verhandeld dan er aan goud is. ruim 20x die hoeveelheid, en de prijs is al jaren vrij constant, ook al stort alles in. Dat komt door de controle op goud, als die wegvalt stort het westen economisch in elkaar.
  De Chinezen rekenen af in grondstoffen, de Russen potten goud op, verschillende Amerikaanse staten hebben goud al in gebruik als reserve munteenheid, zodat de US dollar kan worden losgelaten indien nodig en de Texan dollar of de Utah dollar de zaken kan overnemen. Ook de duitsers hebben het grootste deel van hun goudreserves al opgehaald uit de VS en London, tekenen dat er geen vertrouwen meer is. Het schijnt dat het Amerikaanse goud ook van lagere kwaliteit is en dat toegang ertoe verboden is. Het zal wel.

  We gaan hier ook aan de Raki, met baklava, beetje vast een voorschotje nemen op het instorten van Erdogan en co. En dat iedere toerist in turkije aan de diarree mag raken en onvrijwillig orgaandonor word gemaakt, stelletje gluiperds.

  Laat de hele EU boel maar ineen storten, nieuwe kansen, oud afval aan de boomtakken. We zijn overbevolkt en een goeie oorlog lost dat op, en het mooie is, zelfs in hun blootje en juist zonder lappen haal je de vijand er voor het grootste deel zo uit. Nooit was een oorlog eenvoudiger. Het zal druk worden op bijltjesdag.

  Like

 14. “More common solutions have been assimilation or acculturation, whether forced, induced, or voluntary. Forced assimilation was imposed in early modern times by the English conquerors, themselves an amalgam of Saxon and Norman elements, when they suppressed the native language and religion in the Celtic lands of Wales, Scotland, and Ireland. ”

  De verklaring waarom Engelsen altijd vechten met elkaar, al duizend jaar geforceerd bij elkaar wonen terwijl de genen het niet willen. Alcohol helpt je bij je echte ik te komen….

  Stel je voor, een “Nederlander” over 1000 jaar met Marrokaanse roots, steelt alles bij elkaar, en gaat zichzelf dan aangeven bij de politie. Kwestie van geforceerde assimilatie. Het ene deel van de persoon haat het andere deel van zichzelf en visa versa…..

  Like

 15. Republikein // augustus 14, 2018 om 00:14 //

  Waarschijnlijk schizofrene droeftoeters?

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // augustus 15, 2018 om 00:10 //

  Kijk; nou hoor je het van een ander Fubar, op Kreta drinken ze raki !

  Like

 17. Ze drinken het niet alleen Raki op Kreta, ze fabriceren het ook.
  Het wordt gedistilleerd uit de wijnmost, drab die overblijft nadat de druiven zijn geperst Turkse raki wordt gemaakt van pruimen en vijgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s