Nieuw

Vier Syriërs beroven op wrede wijze Duits bejaard echtpaar ’s nachts in hun huis

Pixabay

Vandaag maandag 14 augustus is in Bielefeld het proces begonnen tegen vier Syriërs. De mannen worden beschuldigd van een roofoverval in het huis van een 83-jarige demente gepensioneerde en zijn 82-jarige vrouw.

In november vorig jaar beroofden de mannen het bejaarde echtpaar op de Tiegstraße in Hörste.

De beschuldigde mannen hebben allemaal de Syrische nationaliteit: Hakki R. (22), Kahnioahr S. (32), Wasim T. (31) en Shwan E. (23). De openbare aanklager beschuldigt de mannen ervan het bejaarde echtpaar in hun appartement in Hörste te hebben beroofd.

Terwijl een man voor het huis wordt verondersteld om “Go” gezegd te hebben, zouden de andere daders een terrasraam gebroken hebben en de slaapkamer van het echtpaar ingegaan zijn.

De daders verrasten Erika S. en haar demente man terwijl ze sliepen. Er wordt gezegd dat ze de vrouw uit bed hebben gesleurd, haar aan een stoel hebben vastgebonden en haar mond hebben afgeplakt. Zo is ze achtergelaten.

Naar verluidt zou een dader de vrouw om geld hebben gevraagd en haar onder andere met een mes bedreigd hebben. De overige daders zochten in het huis naar geld.

Volgens de onderzoekers was de man als gevolg van ziekte bedlegerig en reageerde hij niet. Uiteindelijk stalen de daders slechts 160 euro in contanten en vluchtten het huis uit.

In februari van dit jaar heeft de politie van Gütersloh de vijf vermeende daders geïdentificeerd en is overtuigd dat de vijf Syrische mannen de misdaad samen hebben beraamd en gepleegd.

Trackinggegevens van de mobiele telefoons leidden de onderzoekers op het spoor van de verdachten. Het bleek dat de telefoons van de mannen waren geregistreerd door een radiocel die dichtbij bij de plaats van het delict stond. Bovendien kon worden aangetoond dat er gesprekken tussen elkaar had plaats gevonden.

Bron:

https://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/raubueberfall/vier-syrer-wegen-raubes-angeklagt-56562352.bild.html#fromWall

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7214 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Vier Syriërs beroven op wrede wijze Duits bejaard echtpaar ’s nachts in hun huis

  1. “wir schaffen es dieser mal!
    Om de zwakkere Europeanen te elimineren.
    Mit hilfe von Arabitch Hitleran! zal Merkel op menig party schreeuwen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s